1. برگزیده
سیاسی

نیکزاد: موشک‌هایی که به بیت اصابت کرد تنها چند کروز بود نه سنگرشکن

منبع
تسنيم
بروزرسانی
نیکزاد: موشک‌هایی که به بیت اصابت کرد تنها چند کروز بود نه سنگرشکن

تسنیم/ نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: به من گفتند موشک هایی که محل بیت را مورد اصابت قرار داد، سنگرشکن نبود بلکه موشک های کروز بوده است.

 نیکزاد افزود: من معمولا شنبه ها که صحن علنی نیست در دفتر کارم در مجلس هستم. شنبه (۹ اسفند) در دفتر کارم بودم و جلسه ای با یکی از استانداران و معاونان وزرا داشتم؛ جلسه‌مان که تمام شد آنها به سمت ریاست جمهوری رفتند تا به جلسه ای با رئیس تشریفات ریاست جمهوری برسند.

🔹به محض حرکت آنها، صدای انفجار آمد. همه ما از تالار آفتاب بیرون آمدیم و پرس و جو می کردیم و دغدغه این را داشتیم که آقای رئیس جمهور را در نهاد ریاست جمهوری زده اند. یکی از دوستان در ناباوری گفت آقا چه می شود؟!

🔹خیلی از حضار گفتند قاعدتا حضرت آقا الان در منزل شخصی خودشان نیستند. بعد از مدت کوتاهی مطلع شدیم که آقای رئیس جمهور و از اطرافیان وی کسی به شهادت نرسیده است. بعد از آن بود که زمزمه ها آغاز شد و بعد از حدود یک ساعت برای ما مسجل شد که حضرت آقا به شهادت رسیده اند.

🔹به من گفتند موشک هایی که محل بیت را مورد اصابت قرار داد، سنگرشکن نبود بلکه موشک های کروز بوده است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر