توضیحات رئیس مجلس در خصوص استیضاح وزیر کار

توضیحات رئیس مجلس در خصوص استیضاح وزیر کارتوضیحات رئیس مجلس در خصوص استیضاح وزیر کار
12
1
15.9K
1405/07/12 - 10:36
2.2K
1405/07/12 - 10:36

ایسنا/ رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز حدود ۳۰ دقیقه از جلسه هیئت رئیسه مجلس به استیضاح وزیر کار اختصاص داشت و ان شاءالله تصمیم‌گیری لازم انجام می‌شود تا کار پیش برود.
احمد بیگدلی، نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی، در تذکری شفاهی در جریان جلسه علنی مجازی امروز (یکشنبه 12 مهر) مجلس بیان کرد: یکی از معضلات جامعه ایران اسلامی این است که قرآن ها را گذاشته‌ایم در طاقچه‌ها و خاک می‌خورد و نگاه به آن نمی‌کنیم. بعضی مواقع قانون اساسی را هم اهمیت نمی‌دهیم. آیین‌نامه ما، قرآن و قانون اساسی ماست.
وی در ادامه با استناد به آئین نامه داخلی مجلس اظهار کرد: بر اساس ماده ۲۱۲ آیین نامه داخلی مجلس می‌گوید بعد از اینکه استیضاح وزیری در کمیسیون بررسی می‌شود، در اولین جلسه صحن علنی باید مطرح شود.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس مجلس گفت: همه منتظر هستند ببینند هیئت‌رئیسه مجلس در مورد ارجاع استیضاح وزیر تعاون که از الزامات این مملکت است، چه تصمیمی می‌گیرد. الان کارگر کمرش شکسته، بازنشسته حیران است که چه کار کند، جامعه بهزیستی پناهی جز خدا ندارد و نمی‌داند چه کار کند. آقایان در وزارت تعاون منفعل هستند.
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این تذکر گفت: در جلسه امروز هیئت رئیسه مجلس، حداقل ۳۰ تا ۳۵ دقیقه به طور خاص درباره این موضوع بحث شد. ان‌شاءالله تصمیم‌گیری انجام می‌شود تا کار پیش برود.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار برگزیده