علی جنتی: شورای نگهبان تعیین می‌کند چه کسی رئیس‌جمهور شود

علی جنتی: شورای نگهبان تعیین می‌کند چه کسی رئیس‌جمهور شود
33
1
20.8K
1405/07/28 - 20:51
3.3K
1405/07/28 - 20:51

آوش/ علی جنتی با تأکید بر وجود مشکلات ساختاری اساسی در کشور گفت اگر این مشکلات حل نشوند، همچنان ادامه پیدا خواهند کرد.

او با اشاره به نقش شورای نگهبان در تأیید صلاحیت نامزدهای ریاست‌جمهوری و مجلس اظهار کرد که این شورا تعیین می‌کند چه کسانی صلاحیت حضور در این رقابت‌ها را دارند و می‌توانند مسئولیت اداره کشور را بر عهده بگیرند.
جنتی همچنین مسئله اختیارات رئیس‌جمهور را از دیگر مشکلات ساختاری دانست و گفت رئیس‌جمهور با رأی اکثریت مردم انتخاب می‌شود و در برابر این رأی مسئولیت دارد؛ مردم نیز بر اساس برنامه‌هایی که نامزدها اعلام می‌کنند، به آن‌ها رأی می‌دهند.

او با طرح این پرسش که رئیس‌جمهور پس از انتخاب شدن تا چه اندازه اختیار اجرای برنامه‌هایی را دارد که به مردم وعده داده است، تأکید کرد که این مسائل از مشکلات ساختاری کشور هستند و باید به‌تدریج برای حل آن‌ها اقدام کرد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

ویدیو های برگزیده