تماس تلفنی عراقچی با وزیر خارجه مصر درباره تلاش‌ها برای کاهش تنش

تماس تلفنی عراقچی با وزیر خارجه مصر درباره تلاش‌ها برای کاهش تنشتماس تلفنی عراقچی با وزیر خارجه مصر درباره تلاش‌ها برای کاهش تنش
0
0
2.2K
1405/08/15 - 14:32
118
1405/08/15 - 14:32

انتخاب/ وزارت امور خارجه مصر اعلام کرد: وزیران امور خارجه مصر و ایران در تماسی تلفنی، آخرین تحولات اوضاع منطقه و تلاش‌ها برای کاهش تنش را بررسی کردند.

در این تماس، دو طرف دیدگاه‌های خود را درباره تحولات اخیر منطقه و نگرانی‌ها از احتمال ازسرگیری درگیری‌های نظامی و پیامدهای آن بر امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل کردند.
بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر، در این گفت‌وگو بر اهمیت اولویت دادن به راه‌حل‌های دیپلماتیک و نشان دادن میزان لازم از انعطاف و آمادگی برای تعامل از سوی همه طرف‌ها، به‌منظور فراهم کردن زمینه دستیابی به راه‌حل سیاسی برای بحران، تأکید کرد.

عبدالعاطی همچنین بر ضرورت نشان دادن انعطاف‌پذیری لازم و دستیابی به راه‌حل‌های میانه‌ای که منافع همه طرف‌ها را تأمین کند و مانع از لغزیدن منطقه به سوی موج جدیدی از تنش و تشدید درگیری‌ها شود، تأکید کرد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار برگزیده