در دیدار با رئیس دفتر حافظ منافع مصر/ جلیلی:امروز پشتیبانی از مقاومت وظیفه دولتهای اسلامی است
بروزرسانی
فارس/ دبير شوراي عالي امنيت ملي کشورمان در ديدار با رئيس دفتر حافظ منافع مصر گفت که امروز پشتيباني از مقاومت يک وظيفه براي همه دولتهاي اسلامي است و انتظار ميرود مصر پس از بيداري اسلامي نقش شايسته خود را در پشتيباني عملي از مقاومت انجام دهد.
سعيد جليلي در اين ديدار با اشاره به ظرفيتهاي عظيم موجود در دو کشور ايران و مصر، بهره برداري از اين ظرفيتها را در راستاي انسجام و وحدت جهان اسلام در حمايت از مقاومت براي مبارزه با رژيم صهيونيستي ضروري دانست.
همچنين در اين ديدار خالد ابراهيم عماره رئيس دفتر حافظ منابع مصر با استقبال از گسترش روابط ايران و مصر افزود: با انقلاب مصر و بيداري اسلامي معادلات منطقه تغيير يافته و کشورهاي اسلامي بيش از پيش به يکديگر نزديک شده اند.
وي با تاکيد بر اهميت دستاوردهاي تکنولوژيک در ايران، ارتقاء سطح روابط دو کشور را زمينه مناسبي براي استفاده از تجربيات علمي دانست.