احمدی نژاد: قدرت دفاعی ایران پشیمان کننده است/انتقادات شدید رییس جمهور از خبرگزاری فارس
بروزرسانی
به گزارش خبرآنلاين، محمود احمدي نژاد در ادامه نشست خبري خود در خصوص اظهارات مقامات آمريکايي مبني بر تشديد فشارها و تحريمها عليه ايران، گفت: ما در کنار ملت ايران هستيم و از همه حقوق و تماميت ملت ايران دفاع مي کنيم.
وي روش هاي غرب و آمريکا را شکست خورده و تکراري دانست و تاکيد کرد: قبلا هم اين روش ها را تجربه کردند و اگر ميخواهند باز هم تجربه کنند مشکلي ندارد تجربه کنند. اينها نتيجه اين نظمي است که دنيا در آن قرار دارد و مديريتي است که دنيا را اداره مي کند به قول معروف مي گويند سگها را رها مي کنند و سنگ را مي بندد! اينها هم يک مشت صهيونيست را رها کرده اند و آنها هم ما را تهديد مي کنند.
احمدي نژاد ادامه داد: در نيويورک بارها اين موضوع را از من پرسيدند، گفتم مهمتر از اين تهديدها، اين مديريتي است که اين اجازه را به آنها مي دهد و واکنشي هم نشان نمي دهند.
وي با تاکيد بر اينکه ملت ايران هيچگاه مهاجم نبوده است، افزود: ما همواره مدافع خوبي بوده ايم و همه متجاوزان را پشيمان کرده ايم. آنها بايد بدانند که پاسخ دفاعي ملت ايران پشيمان کننده بوده است و بعد از اين نيزخواهد بود. ما نگران چهار تا ترقه و تير و ترکش نيستيم و کسي نيست که بتواند ايران را تکان دهد.
ريئس جمهور با بيان اينکه آنها به دنبال جنگ رواني عليه ايران هستند، خاطرنشان ساخت: متاسفانه برخي نيز در داخل شرايط را براي آنها رله مي کنند. حاکميت آمريکا امروز به اين نتيجه رسيده است که بايد پاي صهيونيست ها را جمع کند چرا که خرج شان بيش از درآمدشان شده است و مي خواهند به شکلي آنها را مهار کنند. آنها هم اين را فهميده اند و دنبال ماجراجويي براي خريد فرصت هستند. خيال مي کنند تهديد آيران فرصت لازم را به آنها مي دهند. ما به آنها مي گوييم خودشان سرش را پايين بيندازند و بروند. براساس گزارش برخي دستگاه ههاي امنيتي 22 نفر سرحلقه اين آشفتگي ها هستند که بايد اين نهادها وارد عمل شوند. مسائل بازار ارز ربطي به اقتصاد ايران ندارد و فقط التهاب را ايجاد مي کنند.
وي همچنين در پاسخ به سوال خبرنگار ايرنا که به صحبت هاي رييس مجلس در خصوص اينکه تحريم ها اثري نداشته اند، گفت: من هم اين مصاحبه را ديدم که با يکي از خبرگزاري هايي که به يکي از نهادهاي امنيتي نظامي وابسته است ديدم؛ اگر تحريم ها اثر نداشته است لابد تصميمات ايشان اثر دارد، برخيها تنها موقع خوشي هستند. من احترام زيادي قائل هستم اما ايشان که مي دانند چقدر نفت فروش مي رود، چگونه بانک مرکزي براي جابجايي ارز تلاش مي کنند.
وي در ادامه از عملکرد خبرگزاري فارس نيز انتقاد کرد و گفت: رييس بانک مرکزي در جلسه اي تعريف مي کرد که در يک روز تعطيل عمومي پيامکي از همين خبرگزاري آمده که سکه و ارز اينقدر گران شده است. آقاي بهمني مي گفت روز تعطيل من شک کردم گفتم برم ببينم کجا باز است، رفتم خيابان فردوسي و محل صرافي ها و ديدم همه جا تعطيل است. امروز هم همين حرفها در همين خبرگزاري مطرح مي شود.
وي با بيان اينکه اين خبرگزاري بارها سياست هاي دولت را مورد انتقاد قرار داده است،خاطرنشان ساخت: سياست هاي دولت که هميشه به نفع مردم بوده، چرا دولت بايد نقطه مقابل مردم باشد، خودشان مي گويند و خودشان پاسخ مي دهند، مي گويند دولت به دنبال دردست گرفتن دولت بعدي يا مشکل کردن شرايط براي رييس جمهور بعدي است.
وي ادامه داد: از هدمفندي يارانه ها انتقاد مي کنند. 50 سال 10 درصد جمعيت بيش از 70 درصد يارانه را مي گرفتند اجازه دهيد امروز هر کس سهم خودش را بگيرد. از نقدينگي انتقاد مي کنند در حاليکه نقدينگي در دولت قبلي 8 برابر و در اين دولت 4 برابر شد.
احمدي نژاد گفت: تاسف مي خورم که برخي مي خواهند در بالاترين سطوح تصميم گيري دخالت کنند اما نمي دانند که نقدينگي يک نسبت است و مطلق نيست.
/