صولت مرتضوی : ناظران کاندیداها با داشتن کارت میتوانند در شعب رأی حاضر شوند
فارس
بروزرسانی
فارس/ دبير هيئت نظارت بر انتخابات گفت: هر کدام از نمايندگان کانديداها و ناظران که موفق به دريافت کارت از وزارت کشور شدهاند، ميتوانند در شعب رأي حاضر شوند.
صولت مرتضوي معاون سياسي وزير کشور و دبير ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالي پيرامون اينکه گفته ميشود برخي از ناظران کانديداها اجازه حضور بر سر صندوقهاي راي را نيافتند، گفت: من چنين مسئلهاي را به شدت تکذيب ميکنم هر کدام از نمايندگان کانديداها و ناظران که موفق به دريافت کارت از وزارت کشور شدهاند، ميتوانند در شعب راي حاضر شوند.
وي در پاسخ به سوال ديگري درباره اينکه چرا نام آقايان عارف و حدادعادل در بعضي از شعب به عنوان کانديدا درج شده است، گفت: ما به تمام فرمانداريها اعلام کرديم که اين دو جزو کانديداهاي انتخابات رياست جمهوري نيستند و اسم آنها را بايد از بين کانديداها حذف کنيد.
معاون سياسي وزير کشور در ادامه تصريح کرد: ممکن است در شعبهاي به خاطر غفلت، اين مسئله رعايت نشده باشد.
مرتضوي همچنين در پاسخ به سوالي درباره اينکه در برخي از شعب، ليست اسامي کانديداهاي شوراي شهر نصب نشده است، گفت: چنين چيزي به هيچ عنوان صحت ندارد. شما نام شعبه را به ما بدهيد تا ما آن را بررسي کنيم.
دبير ستاد انتخابات کشور همچنين در پاسخ به سوال ديگري درباره اينکه آيا اگر کسي در دور اول راي نداده باشد ميتواند در دور دوم راي دهد، گفت: بله، چنين مسئلهاي امکانپذير است.
مرتضوي درباره زمان تمديد زمان انتخابات نيز تصريح کرد: ما منتظر هستيم تا ميزان حضور مردم را ارزيابي کنيم و سپس در مورد تمديد زمان انتخابات تصميمگيري خواهيم داشت.