جام نيوز/ در حالي که بحث هاي هسته اي در آمريکا هر روز داغ تر مي شود و لابي صهيونيستي تلاش مي کند کنگره به اين توافق راي منفي دهد، مقام هاي نظامي رژيم صهيونيستي مدعي شدند ايران در تمامي حملات صورت گرفته در نواحي شمالي سرزمين هاي اشغالي و بلنديهاي جولان دخالت دارد.
مقامات اسرائيلي روز يکشنبه ويديويي را منتشر کردند که مي گويند صحنه بمباران چهار نفر که از بلنديهاي جولان سوريه قصد داشتند به جولان تحت اشغال اسرائيل نفوذ کنند را نشان مي دهد.
به گفته ارتش اسرائيل، اين افراد در ماه آوريل گذشته از روستاي دروزي نشين هدار در سوريه عازم خط حائل شده بودند تا در نزديکي روستاي دروزي نشين مجدل الشمس بر سر راه گشتيهاي اسرائيلي بمبگذاري کنند اما ارتش اسرائيل ناحيه را از هوا زير نظر داشت و آنها را بمباران کرد.
به گزارش بي بي سي، يک فرمانده ارتش اسرائيل گفته است که ايران در عمليات اين نفوذيها و چند مورد تلاش ديگر براي نفوذ در بلنديهاي جولان دست داشته است.
اين مقام نظامي که نامش فاش نشده، مدعي است: «مواد منفجره به حزب الله لبنان تعلق داشت و قرار بود که از راه دور منفجر شود. ايران در پشت صحنه عمليات بود.»
اين مقام نظامي ادعا مي کند تمام حملاتي که در ظرف دو سال گذشته در نواحي شمالي سرزمين هاي اشغالي و بلنديهاي جولان رخ داده است را ايران هدايت کرده است.