رهبر معظم انقلاب: روی برگرداندن عدهای از انقلاب به معنای از حرکت ایستادن قافله انقلاب نیست
بروزرسانی
به گزارش پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيتالله خامنهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي عصر امروز در ديدار خانواده هاي شهيدان، جانبازان و ايثارگران استان خراسان شمالي، پديده شگفت آور رويش هاي جديد و بيشمار انقلاب اسلامي در نسل جوان را نتيجه برکت خون شهيدان دانستند و تأکيد کردند: با وجود برخي ريزش ها از ميان قافله انقلاب، رويشهاي فراوان انگيزه هاي جديد و عزمهاي راسخ و آگاه، ملت ايران را اکنون به خط شکن شجاعت و ايستادگي در مقابل فزون خواهي سلطه گران تبديل کرده است.
رهبر انقلاب اسلامي با تأکيد بر اين که روي برگرداندن عده اي از انقلاب اسلامي به معناي از حرکت ايستادن قافله انقلاب نيست افزودند: برخي افراد به دلايل مختلف همچون احساس خستگي يا ترديد در گذشته خود و يا فريفته شدن به لبخند دشمن، از مسير انقلاب خارج شدند اما در مقابل، به برکت خون شهيدان، رويش هاي جديد و فراواني در نسل جوان بوجود آمده که سراسر کشور را لبريز از روحيه ايستادگي، ثبات و عزت کرده است.
حضرت آيت الله خامنه اي خاطر نشان کردند: اگر در دوره اي رزمندگان اسلام در منطقه عملياتي خط شکني مي کردند، امروز نسل جواني که امام، شهدا و دفاع مقدس را نديده است، در ايستادگي در مقابل زياده خواهي قدرت ها، خط شکن است.
ايشان صاحبان انديشه را به تأمل در خصوص پديده شگفت آور بيشماري رويش هاي انقلاب در مقابل ريزش هاي آن دعوت کردند و افزودند: آگاهي و عزم راسخ نسل جوان کنوني اگر بيشتر از جوانان دوران دفاع مقدس نباشد، کمتر نيست.
رهبر انقلاب اسلامي تأکيد کردند: جامعه، امروز مملوّ از جوانهاي شجاع، آگاه، آشنا به حقايق زمان و مسلط به مسائل گوناگون سياسي است که رويش هاي جديد انقلاب هستند.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به قضاوت هاي غلط برخي افراد در مورد نسل جوان و نگرانيهايي که آنان در برخي مواقع اظهار مي دارند، افزودند: بر خلاف اين قضاوت هاي نادرست، جوانان کشور، با ايمان و علاقمند به راه شهدا و انقلاب هستند.
ايشان در پايان با تجليل از خانواده هاي شهيدان و ايثارگران و همچنين صبر و بردباري همسران جانبازان خاطر نشان کردند: همه ملت ايران بايد سپاسگزار خانواده هاي شهدا باشند و فرزندان شهيدان نيز بايد ميراث گرانبهاي پدران خود را با افتخار به نسل هاي بعد بسپارند.
در ابتداي اين ديدار آقايان داراب بدخشان پدر شهيد و شاعر برجسته استان، و حسين سقايي جانباز قطع نخاعي و خانم صديقه بهاري فرزند سردار شهيد خليل الله بهاري به قرائت شعر، بيان دکلمه و ذکر خاطرات دفاع مقدس پرداختند.
همچنين آقاي زريبافان رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران به نمايندگي از خانواده هاي معظم شهدا و ايثارگران استان خراسان شمالي به رهبر معظم انقلاب خير مقدم گفت