معاون رئیس جمهور: به شهادت رساندن شیخ النمر در سایه تلاش صهیونیسم بود
فارس
بروزرسانی
فارس/ معاون حقوقي رئيس جمهور گفت: به شهادت رساندن شيخ نمر در سايه تلاش صهيونيسم و استکبار جهاني بوده است.
الهام امينزاده معاون حقوقي رئيس جمهور صبح امروز در نشست خبري با خبرنگاران با اشاره به اقدام آل سعود در اعدام شيخ نمر اظهارداشت: عربستان کميسيون حقوق بشر را بر عهده دارد و انتظار ميرود اين کشور خود حقوق بشر را رعايت کند، اما اينکه به اين صورت با علما و انديشمندان برخورد و از آنان سلب حيات ميکند قابل تامل است هرچند عربستان در يمن نيز به اين شکل عمل ميکند.
وي تصريحکرد: بنابراين نظام حقوق بشر عادلانه نيست و کشتار شيعيان در نيجريه و شهادت شيخ نمر تلاش صهيونيسم و استکبار جهاني است که در صدد تفرقه افکني ميان مسلمانان هستند و اين هوشمندي مسلمانان را ميطلبد.
وي در رابطه با اقدامات اين معاونت نسبت به تحقق برنامههاي اقتصاد مقاومتي افزود: در زمينه اقتصاد مقاومتي سعي کرديم قوانين مزاحم و متعارض را شناسايي کرده و جلسات آموزشي را براي دستگاه هاي اجرايي برگزار کرديم.