پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري/ رييس جمهوري در ادامه ديدارهاي مستمر خود با خانواده معظم شهدا و جانبازان، با حضور در منزل جانباز حسين آزادبخت از ايمان، صبر، متانت و روحيه مثالزدني اين جانباز دوران دفاع مقدس و همسرش تجليل کرد.
حجت الاسلام و المسلمين دکتر حسن روحاني در ديدار با جانباز آزادبخت که در 18 سالگي در جبهه هاي حق عليه باطل قطع نخاع شد، گفت: ديدن اين همه صبر و متانت و روحيه شما درسي براي همه مسوولان و مردم است.رييس جمهوري با بيان اينکه شما معامله بزرگي با خدا کرديد که سود آن در دنيا افتخار و عزت و در آخرت قرب الي الله است، افزود: شما جانبازان درگام نخست با حضورتان در جبهههاي حق عليه باطل، تصويري مثالزدني از ايثار ارائه کرديد و پس از آن نيز با تحمل سالها سختي، با صبر و روحيه خوبتان، مايه درسآموزي براي همه نسلهاي پس از جنگ خواهيد بود.
دکتر روحاني ملاقات با جانبازان و خانواده شهدا را مايه خرسندي و افتخار خود دانست و خطاب به همسر جانباز حسين آزادبخت، تصريح کرد: قطعاً ايمان استوار و صبر و متانت همسران جانبازان و خانوادههاي شهدا ستودني است.حسين آزادبخت که در سال 65 و در عمليات کربلاي 5 به درجه رفيع جانبازي نايل شده است در اين ديدار با روحيهاي قوي، ضمن استقبال گرم و صميمي از رييس جمهوري تاکيد کرد: اگر دوباره مجال يابد، همين مسير را که پيش از اين طي کرده، در راه دفاع از اسلام و کشور طي خواهد کرد.در اين ديدار که حسين فريدون دستيار ويژه رييس جمهوري و حجتالاسلام والمسلمين شهيدي معاون رييس جمهوري و رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران نيز حضور داشتند، رييس جمهوري لوح تقدير و هدايايي به اين جانباز گرامي دفاع مقدس اهداء کرد.
تجليل رييس جمهوري از صبر و فداکاري مادر شهيدان باقري زند
رييس جمهوري در ديدار صميمي با خانواده شهيدان مجتبي، داود و فرخ باقري زند، صبر و فداکاري و روحيه والاي والدين شهداي گرانقدر دوران دفاع مقدس را افتخار آميز دانست و از آن تجليل کرد.
حجتالاسلام والمسلمين دکتر حسن روحاني عصر يکشنبه با حضور در منزل خانواده شهيدان باقري زند و دلجويي از مادر اين شهيدان، اظهار داشت: خانواده شهيدان و ايثارگران، فداکاري هاي بزرگي انجام دادند و امروز هم به آن فداکاري خود بخاطر اينکه در مسير رضاي خداوند و خاندان رسالت و اهل بيت(ع) بوده افتخار کرده و نسبت به آن احساس شادماني و سرافرازي دارند.رييس جمهوري خاطرنشان کرد: امروز مردم ايران نيز با گذشت زمان، احترام و تعلق خاطر بيشتري نسبت به خانواده شهدا، احساس ميکنند و اينها همه در سايه ايمان به خداوند متعال است.
دکتر روحاني گفت: ايمان قلبي به عنايات خداوند منان باعث صبر و وفاداري و ايثار و فداکاري مردم ايران و خانواده بزرگ شهدا نسبت به آرمانهاي والاي انقلاب اسلامي است.رييس جمهوري همچنين با تجليل از صبر و ايثار مادر شهيدان باقري زند، اظهار داشت: بيترديد شما کار بزرگي انجام داديد و خداوند اجر و پاداش صبر و فداکاريتان را خواهد داد.شهيدان مجتبي، داود و فرخ باقري زند به ترتيب در سنين 20، 21 و 16 سالگي در عملياتهاي بيتالمقدس2، رمضان و منطقه فکه به درجه رفيع شهادت نايل آمدند.در اين ديدار که حسين فريدون دستيار ويژه رييس جمهوري و حجتالاسلام والمسلمين شهيدي معاون رييس جمهوري و رييس بنياد شهيد و ايثارگران حضور داشتند، رييس جمهوري لوح تقديري به مادر شهيدان اهداء کرد.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar