فارس/ رئيس مرکز اطلاعرساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش گفت: عليرغم انتشار برخي اخبار مبني بر تعطيلي مدارس در روز 8 اسفند به دليل شمارش آرا تمام مدارس در اين روز در سراسر کشور داير است.
عليرضا جدايي رئيس مرکز اطلاعرساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در روز 8 اسفند هيچ مدرسهاي در تهران و ساير نقاط کشور در هيچ مقطعي به دليل شمارش آرا تعطيل نيست و در اين روز تمام مدارس کشور داير است و به فعاليتهاي آموزشي و تربيتي به روال عادي ميپردازد.
وي درباره مدارس مجري انتخابات به ويژه در شهر تهران که ممکن است به دليل کثرت رأيدهندگان و تعدد داوطلبان ورود به مجلس شوراي اسلامي کار شمارش آرا در آنها به طول انجامد، افزود: تدابيري انديشيده شده است که کار شمارش آرا و بستن صندوقهاي رأي در مدارس مجري انتخابات شهر تهران به گونهاي باشد که هيچ وقفهاي در فعاليتهاي آموزشي مدارس ايجاد نکند بنابراين در روز 8 اسفند هيچ مدرسهاي در هيچ مقطع شهر تهران هم تعطيل نخواهد بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، طي روزهاي گذشته برخي سايتها و شبکههاي مجازي به انتشار اخباري مبني بر تعطيلي مدارس در روز 8 اسفند به دليل شمارش آرا اقدام کرده بودند.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar