ايسنا/ معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با دعوت از اقشار مختلف کشور براي شرکت پرشور در انتخابات پيشرو گفت: بايد به اعتداليون و کساني که اعتقاد دارند شرايط کشور را در فضاي سالم، آزاد و رقابتي و با نگاه علمي و تخصصي و اعتدالي پيش ببرند، رأي دهيم.
معصومه ابتکار با اشاره به اينکه دو انتخابات مردم مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان را پيش رو داريم، گفت: هر دوي اين انتخابات ميتوانند در سرنوشت کشور بسيار موثر باشند، بنابراين حضور مردم فرصتي است براي اينکه بتوانند کساني را که قرار است خدمت کنند را انتخاب کرده و کساني که براي آينده پايدار ايران خردمندانه براي طبيعت و ذخاير ايران مديريت کنند.
وي با بيان اينکه مديريت خردمندانه توسط نمايندگان مردم نکته بسيار مهمي است اظهار کرد: اين نوع مديريت کليد آينده ايران و حفظ حقوق نسلهاي آينده است.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با اشاره به اينکه مجلس بيش تر و مستقيم تر با مسائل محيط زيست ارتباط دارد، افزود: اگر مجلس دهم مجلسي باشد که شرايط کنوني کشور را خوب بشناسند و بدانند کشور با چه مسائل و معضلات محيط زيستي مواجه است و نگاه علمي داشته باشد و مفهوم و مناسبات توسعه پايدار به خوبي شناخته باشد و به تهديدات کنوني کشور آگاهي داشته باشد، طبعا ميتوانند کمک بسياري به کشور کند.
به گفته ابتکار، بايد نمايندگاني را انتخاب کنيم که علاوه بر شناخت و ابعاد سياسي، اجتماعي و اقتصادي کشور، بر شرايط زيست محيطي کشور اشراف کامل داشته و براي شرايط زيست محيطي برنامه داشته باشند.
معاون رئيس جمهور با تاکيد بر اينکه نمايندگان مجلس آينده بايد آمادگي حفظ حقوق ملت را داشته باشند، گفت: نمايندگان، کرسي نمايندگي را فرصتي براي استفادههاي فردي و گروهي و نزديک شدن به کانونهاي قدرت و ثروت ندانند، بلکه آن را فرصتي براي خدمت به مردم بدانند، بنابراين نمايندگان مجلس دهم بايد علاوه بر شناخت محيط زيست شجاعت دفاع از محيط زيست به عنوان حقوق مردم را داشته باشند.
ابتکار با تاکيد بر اينکه امروزه محيط زيست جزو حقوق بشر محسوب ميشود، افزود: مردمي اگر از محيط زيست سالم بهره مند نباشند حداقل حقوق آنها که بهره مندي از هواي پاک و طبيعت سالم است را نخواهند داشت و اين مسئلهاي است که مجلس ميتواند با قوانين و نظارتهاي خوب در اين زمينه موثر باشد.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با اشاره به اينکه به منظور حل مسائل محيط زيستي،در سطوح عالي، سياست گذاري،قانون اساسي، چشم انداز و سياستهاي کيفي ابلاغي مقام معظم رهبري وجود دارد، گفت: با وجود اينها کشور نيازمند قوانين بسيار روزآمد و قوي است. بنابراين مجلس دهم ميتواند نقش مهمي در اين زمينه داشته باشد.
معاون رئيس جمهور در مورد جلب مشارکت مردم در انتخابات پيش روي کشور، اظهار کرد: راه درپيش گرفته شده مبني بر رأي به اعتداليون و رأي "نه" به افراطيون، راه خوبي است، براي همين مردم بايد در انتخابات حضور داشته باشند چون رأي ندادن به مفهوم رأي به افراطيون است. بايد به اعتداليون و کساني که اعتقاد دارند بايد شرايط کشور را در فضاي سالم، آزاد و رقابتي و با نگاه علمي و تخصصي و اعتدالي پيش ببرند، رأي دهيم.
ابتکار با تاکيد بر اينکه حضور مردم در انتخابات قطعا تغييرات و تحولات بسياري در فضاي سياسي کشور را رقم خواهد زد، گفت: شايد بسياري از مشکلات اقتصادي کشور ريشه در ضعف نظارت و حضور مردم در عرصههاي مختلف دارد، چون حضور مردم ميتواند بسياري از نقصها و کمبودها را برطرف کند.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar