صالحی: جدای از ۱+۵ مذاکره ای نداریم/ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات در نیمه اول آذر ماه
1391/07/30 - 16:33
185
1391/07/30 - 16:33
علي اکبر صالحي بعد از ظهر يکشنبه در نشست خبري مشترک با همتاي آفريقاي مرکزياش درباره اظهار نظر معاون وزير خارجه روسيه مبني بر اين که برگزاري مذاکرات ايران و 1+5 در نوامبر دور از ذهن نيست گفت: براساس آخرين صحبتها قرار شده در نوامبر و احتمالا اواخر نوامبر(نيمه اول آذر ماه) مذاکرات ميان دو طرف انجام شود.
وي درباره مکان مذاکرات گفت: مکاني براي آن تعيين نشده است.
صالحي در پاسخ به سوال ديگر مبني بر اين که روزنامهي نيويورکتايمز در گزارشي از مذاکرات ايران و آمريکا براي انجام مذاکرات دو جانبه درباره موضوع هستهيي ايران و توافق دو طرف بر روي اين مساله خبر داده است که کاخ سفيد نيز اين توافق را تکذيب کرده است گفت: ما چيزي به اسم «مذاکره با آمريکا» نداريم و از سويي اين مسووليت را هم نداريم که آنها هر چيز که ميگويند پاسخ دهيم.
براساس گزارش ايسنا از اين کنفرانس خبري،وي در عين حال تاکيد کرد: ما در قالب گروه 1+5 مذاکره داريم اگر منظور آنها از مذاکره درباره موضوع هستهيي است که قالب 1+5 در حال انجام است اما جداي از آن مذاکرهاي نداريم.















