ايلنا/ رييس ستاد انتخابات روحاني گفت : دولت اصلاحات با سياستگذاري خرازي و روحاني در حل مساله هستهاي گام برداشت.
محمد شريعتمداري در مراسم رونمايي از پايگاه اطلاعرساني ستاد حجتالاسلام والمسلمين حسن روحاني گفت: در آستانه ورود به يک واقعه بزرگ سياسي در تاريخ جمهوري اسلامي ايران هستيم. همه تلاشها را در هفتههاي اخير براي ايجاد مشارکت حداکثري در ميان همه مردم و انتقال اين مفهوم که حق تعيين سرنوشت براي انتخاب بالاترين مقام اجرايي کشور برعهده مردم است، انجام داديم.
او افزود: گاهي در اذهان اين ديدگاه و سوال وجود دارد که سهم دستگاه اجرايي چقدر است و گاهي اين سهم محدود فرض ميشود. امروز مقايسههاي روشن و مشخصي شکل گرفته است. رهبري سالها است که کشور را هدايت ميکنند ولي عنصر دولت در دورههايي تغييراتي دارد. امروز همه شاخصههاي موثر در عرصههاي مختلف را از ابتداي انقلاب تا به امروز مشاهده ميکنيد.
رييس ستاد انتخاباتي روحاني يادآور شد: ميتوان دولت جنگ، دولت سازندگي، دولت اصلاحات توسط سيدمحمد خاتمي و دولت احمدينژاد را مقايسه کرد و در چهار سال اخير دولت توسط روحاني اداره ميشود. با مقايسه اين دولتها ميتوان حضور مردم در انتخاباتها را مشاهده کرد. در روزهاي پاياني دولت خاتمي با مساله پرونده هستهاي روبرو بوديم و دشمنان براي ايران پروندهسازي کرده بودند. دولت اصلاحات با سياستگذاري آقايان خرازي و روحاني با کفايت در حل اين مسير گام برميداشت و با وجود ادامه تحقيقات هستهاي، اين پرونده به درستي هدايت ميشد.
او افزود: با تغيير دولت و بيتوجهي به خارج، پروندهمان نه به شوراي حکام ميرود و نه به شوراي امنيت ميرود و نه قطعنامه ميگيريم. به عبارتي، با عدم توجه به مساله هستهاي و عدم تدبير دچار واقعه صدور قطعنامههاي وحشيانه عليه ايران شديم که هشت سال کشور را با بحرانهاي اساسي روبرو کرد.
شريعتمداري گفت: يکي از علل رشد منفي اقتصادي در دولت قبل و از دست دادن رشد اقتصادي متوسط شش درصدي به خاطر عدم توجه به تدبير و عقلانيت بود. تورم کنترل شده توسط دولت خاتمي در دوره بعد به گونهاي شد که با تورم و شرايط وخيمي روبه رو باشيم به گونهاي که تورم ۱۱ درصدي به ۴۶ درصد رسيد.
حاکم شدن فضاي نه امن بلکه امنيتي در کشور، محدود شدن فعاليت در عرصههاي سياسي و امنيتي به دليل عدم شرکت مردم در انتخابات حاصل اين دوره بود. اين موضوع مهمي است که بايد به مردم انتقال داده شود و گفت که حضور شما در سرنوشت کشور تاثير گذار است. حضور و مشارکت حداکثري موحب تداوم عقلانيت و تدبير مي شود و ضامن کشور است.
او با اشاره به رونمايي از سايتهاي اصلي و رسمي ستاد حسن روحاني در انتخابات گفت: اين سايتها متعلق به ستاد آقاي روحاني و بيانگر ديدگاههاي ايشان است. علاوه بر آن، ستاد خبري ايجاد شده که مسئوليت آن با آقاي خانجاني است. پايگاههاي خبري، اينستاگرام و شبکههاي مجازي توسط ستاد آقاي روحاني اعلام ميشود. تا پايان انتخابات، روزنامه دو برگي به نام آرمان ملي توسط ستاد منتشر ميشود و در اختيار مردم قرار ميگيرد.
شريعتمداري يادآور شد: همه اين توانايي در سايه يک اقدام اساسي در دولت تدبير و اميد رخ داده است. ما در روزي که اين دولت بر سرکار آمد، ميزان سرمايهگذاري محدودي در زيرساختهاي ارتباطاتي مشاهده ميکرديم. ۲۰ ميليارد سرمايهگذاري در حوزه آي سي تي شکل گرفته است. دولت با برقراري ثبات و آرامش در عرصههاي مختلف توانسته جمع کثيري از مردم براي مشارکت در عرصههاي مختلف گرد آورد و بخش عمدهاي از آنها از جوانان است. ۱۵ ميليارد بخش خصوصي بوده است و تنها ۵ ميليارد سرمايهگذاري دولتي بوده است.
او گفت: سرعت اينترنت قبل از اين دولت ۱۲۸ بيت بود ولي اين سرعت امروز نامحدود شده است. در روستاها در شرايطي که دولت يازدهم بر سرکارآمد، با تاکيد روحاني گسترش اينترنت در دستور کار وزارت ارتباطات قرار گرفت در حالي که اين مساله تا پيش از حضور دولت نزديک به صفر بود. بالغ بر ۲۵ هزار روستا در کشور از اين نعمت برخودار هستند. اين وعده را هم ميدهيم که تا پايان اين دولت تمام روستاهاي بالاي ۲۰ خانوار از دسترسي به اينترنت برخودار باشند که بالغ بر ۳۴ هزار و ۵۰۰ روستا است.
رييس ستاد انتخاباتي روحاني تاکيد کرد: وقتي اين دولت بر سرکار آمد، ۳ ميليون کاربر داشتيم ولي امروز مصرفکنندگان اينترنت به ۴۰ ميليون نفر رسيده و ۱۳۰ هزار اپليکيشن اينترنتي فعاليت ميکنند. ۵۷ درصد خانوار ايراني از اينترنت برخودار هستند در حالي اين درصد کمتر از ۳۰ درصد بود. با وجود يک و دو دهم ميليارد صفحه فارسي، امروز حدود ۴ ميليارد صفحه فارسي در دنياي مجازي ايجاد شده است.
او يادآور شد: با تلاش همکاران روحاني ستاد انتخاباتي ايشان موفق شده است که برنامه دولت بعدي را با شعار آزادي، امنيت، آرامش و پيشرفت رونمايي کند و اين معنا را به جامعه منتقل کند که مبارزات انتخاباتي مبارزات بگم بگم نيست بلکه مبارزات برنامههاي افراد است. همه نامزدها بايد در کارنامه خود يک برنامه و سابقه درخشان در سوابق اجرايي داشته باشند تا مردم اين استنباط را داشته باشند که فردي که ميخواهد رئيس جمهور شود توانمند است. سند ديگري به نام گزارش عملکرد دولت يازدهم تهيه شده است که به زودي در اختيار افکارعمومي قرار ميگيرد.
شريعتمداري در پايان گفت: وکيلي به عنوان عضو هيات رئيسه مجلس در ستاد روحاني مسئوليت سخنگويي ستاد را بر عهده دارد و در موارد ضروري مواضع ستاد را در اختيار افراد قرار ميدهد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار