وزیر امورخارجه فرانسه: با اشتون وظریف ملاقات میکنم/پیشنویس موافقتنامه راضی کننده نیست
تسنيم
بروزرسانی
تسنيم / وزير خارجه فرانسه ضمن تأکيد بر توجه به نگرانيهاي امنيتي اسرائيل از متن پيشنويس توافقنامه بين ايران و گروه ۱+۵ اظهار ناخرسندي کرد.
به گزارش خبرنگاران اعزامي خبرگزاري تسنيم به ژنو؛ لوران فابيوس، وزير خارجه فرانسه، در گفتوگو با راديو فرانساينتر اعلام کرد که ابتدا با کاترين اشتون، مسؤول سياست خارجي اتحاديه اروپا و سپس محمد جواد ظريف، وزير امور خارجه ايران ديدار خواهد کرد."
فابيوس در ادامه افزود: "روند مذاکرات پيشرفت بسيار خوبي داشته است و البته به اندازه کافي نبود و متن اوليه نيز راضي کننده به نظر نمي رسيد. با برخي از مسائل متن رائه شده موافق نيستيم. البته ايران تاکيد دارد که تحريم هاي زيادي رفع شود."
فابيوس گفت که به نظر ما تحريم ها بايد هدفمند و قابل بازگشت باشد.
وي در اين گفت وگو تصريح کرد که مي توان توافقي براي 6 ماه داشت و بعد به سمت و سوي توافق نهايي حرکت کرد.
فابيوس همچنين با تاکيد بر اين نکته که گفت وگو ها پيچيده و سخت بوده است گفت: "نيروگاه اراک و غني سازي جزو مهمترين مشکلات است و بدون حل اين مسئله رسيدن به توافق ممکن نيست."
وزير خارجه فرانسه تاکيد کرد که سوالات مهمي باقي مانده که در حال گفت و گو هستيم. فابيوس تاکيد کرد که نتانياهو با توافق مخالف است.
فابيوس گفت که ما بايد دغدغهاي امنيتي اسرائيل و منطقه را در نظر بگيريم
وي همچنين اعلام کرد : "از توافق استقبال مي کنيم اما بايد بسيار جدي باشيم."