محمد جواد ظريف، وزير امور خارجه کشورمان که براي انجام مذاکرات با کشورهاي عضو گروه 1+5 به ژنو سفر کرده است، با پايان اين دور از گفتوگوها صبح امروز به تهران باز ميگردد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اعزامي به ژنو، وزير امور خارجه پنجشنبه وارد سوييس شد. در روز اول مذاکرات پس از نشست افتتاحيه با حضور کاترين اشتون و جواد ظريف، مباحث در نشست معاونان دنبال شد.
با ادامه اين مذاکرات، پنجشنبه شب، اعلام شد جان کري ، وزير امور خارجه آمريکا براي پيشرفت مذاکرات، ماموريت خود در منطقه خاورميانه را نيمه تمام ترک کرده و به سوييس سفر ميکند.
پس از آن وزيران خارجه فرانسه، آلمان، انگليس و روسيه و معاون ارشد وزير خارجه چين نيز به مذاکرات پيوستند.
گفتوگوها سه روز ادامه يافت و در پايان با صدور بيانيه مشترک دو طرف توافق کردند در روزهاي 20 و 21 نوامبر (29 و 30 آبان) در ژنو دور بعدي گفتوگوهاي را ادامه دهند.
ظريف در نشست مطبوعاتي مشترک با اشتون گفت: توافق حاصل خواهد شد. اين اراده را داريم که درنشست بعدي گامهاي رو به جلويي برداريم. اما تفاوتهايي داريم به همين دليل مذاکره ميکنيم.