leader.ir/ حضرت آيت الله خامنهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي ظهر امروز (دوشنبه) در ديدار جمعي از مسئولان و مديران نظام با تبريک اعياد و ماه رجب، اين ايام مبارک را فرصتهايي برجسته براي عبادت و توسل خواندند و افزودند: کليد حل مشکلات، «دعا، ياد خدا و اصلاح دلها» است و ماه رجب عيد کساني است که قصد اصلاح قلوب خود را دارند.
حضرت آيت الله خامنهاي با تأکيد بر لزوم ايستادگي مسئولان بر اهداف اسلام و جمهوري اسلامي، گفتند: «تقوا» و «اجتناب از گناه، خيانت و دنياطلبي» که عامل ايستادگي، و براي مسئولان از اوجب واجبات است، در گرو تقويت ارتباط با خداست.
ايشان با يادآوري روحيه انقلابي و خدمتگزارانه حاکم بر مديران کشور در دهه ۶۰، خطاب به مسئولان خاطرنشان کردند: آيا آن احساسات و رفتارهاي تحسينبرانگيز را به ياد داريد؟ آيا آن بياعتنايي به مال دنيا و اهتمام به خدمت را بهياد داريد؟ اشکال کار اين است که گاهي آن ارزشها فراموش ميشود.
رهبر انقلاب اسلامي راه جلوگيري از مبتلا شدن به غفلت و سقوط تدريجي را مراقبه خواندند و افزودند: همه ما مسئولان در جمهوري اسلامي احتياج به تعمير قلب خود داريم زيرا جمهوري اسلامي بر اساس اهداف و آرمانهاي مهمي همچون توحيد و شريعت الهي، عدالت، آزادي و استقلال بوجود آمده و با حکومتهاي متعارف در دنيا متفاوت است.
حضرت آيت الله خامنهاي در بخش ديگري از سخنانشان با تأکيد بر لزوم ساماندهي فضاي کسب و کار بهعنوان زيربناي اقتصاد کشور، افزودند: انجام اين کار جزو وظايف ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي است و آن ستاد نيز پيگير حل مشکلات است اما بايد کار با نيرو و انگيزه جوانانه دنبال و پيگيري شود.
ايشان همچنين با ابراز خرسندي از تبديل شدن مطالبه ايجاد پيامرسانها و شبکههاي اجتماعي داخلي به مطالبهاي عمومي، گفتند: مسئولان بايد امنيت و حريم داخلي مردم و کشور را حفظ کنند. تعرض به امنيت و حريم داخلي مردم «حرام شرعي» است و نبايد انجام شود.
رهبر انقلاب اسلامي افزودند: متصديان کار در دستگاههاي دولتي و قضايي مراقبت کنند تا حريم داخلي زندگي مردم و اسرار آنها محفوظ بماند.
پيش از سخنان رهبر انقلاب اسلامي، آقاي جهانگيري معاون اول رئيسجمهور به نمايندگي از مسئولان، انتخاب شعار «حمايت از کالاي ايراني» را براي سال ۱۳۹۷، عالمانه و دقيق خواند و افزود: اگر اين شعار را عملياتي کنيم، اشتغال، رفاه و درآمد مردم افزايش خواهد يافت.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار