خبرآنلاين/ عارف با ابراز تاسف از اينکه قبح فساد در کشور ريخته شده و نکبت فساد دامن کشور را گرفته است مبارزه با فساد را از اولويت هاي خود و فراکسيون اميد خواند و گفت: به نمايندگان سفارش کردهام که مراقب باشند در دام فساد گرفتار نشوند که مجبور شوند آن را ادامه دهند.
سال 95 آخرين روزهاي خود را سپري مي کرد که در عين ناباوري طرح مهمي مانند تحقيق و تفحص از شهرداري تهران که ماه ها در مجلس در جريان بود اعلام وصول شد و آخرين جلسه مجلس در سال 95 به بررسي اين طرح اختصاص پيدا کرد. هرچند لابي ها براي رد اين طرح از هفته ها پيش از اين جلسه آغاز شده بود اما 24 اسفند 95 حلقه لابي هاي شهرداري آنچنان فعال شدند که اين موضوع گلايه بسياري از نمايندگان را هم برانگيخت؛ نهايتا تحقيق و تفحص در مجلس راي نياورد و از دستور کار خارج شد اما اين سوال باقي ماند که پشت پرده چه گذشت که عزم جدي براي تحقيق و تفحص از دستگاه عريض و طويل شهرداري تهران اين چنين در بايگاني قرار مي گيرد.همان روز رحمت اله حافظي از اعضاي شوراي شهر وقت تهران که منتقد سرسخت قاليباف و اقدامات او در شهرداري تهران بود گفت: براي مجلس که طرح تحقيق و تفحص از شهرداري را رد کرده متاسفم و به عنوان نماينده مردم از مردم عذرخواهي ميکنم و به شهردار تهران بابت اثرگذار بودن لابيهايش تبريک ميگويم.او مدعي شد: وقتي برادر عضو کميسيون عمران مجلس 10 ميليارد تومان تراکم از شهرداري ميگيرد انتظار بيشتري نبايد داشته باشيم.حافظي با بيان اينکه اين اقدام مجلس جاي تاسف دارد گفت: اين رد تحقيق و تفحص نشان ميدهد که لابيهاي شهرداري در اين مدت براي رد اين تحقيق و تفحص اثرگذار و موفق بوده است.
کارت هديه براي راي ندادن
محمود صادقي نماينده مردم تهران و رئيس فراکسيون شفاف سازي بعد از گذشت بيش از يک سال از ماجراي رد تحقيق و تفحص از شهرداري ابعاد تازه اي از اين ماجرا روشن مي کند و از توزيع کارت هديه 5ميليوني ميان نمايندگان پرده برداشت. او در نشستي در خبرگزاري ايرنا با اشاره به رواج فساد شبکهاي در کشور، خاطرنشان کرد: درباره فساد شبکهاي مصاديق مشخصي در کشور وجود دارد، از جمله اين مصاديق طرح درخواست تحقيق و تفحص از شهرداري تهران بود که در اين موضوع کاملا با فساد شبکهاي درگير شديم. در رسيدگي به اين طرح رانتها و رشوههاي بسياري داده شد که از جمله آنها ميتوان به اعطاي هولوگرام تغيير کاربري به ارزش يک ميليارد تومان به يکي از اعضاي کميسيون عمران و بعضا دريافت کارت پولهاي پنج ميليون توماني از سوي برخي نمايندگان مجلس اشاره کرد. اين موارد بر اساس گزارشهاي کارمندان مجلس به دست آمده است. در اين زمينه براي تغيير کاربري سندهايي در دست دارم اما براي کارت پول سندي براي اثبات وجود ندارد.وي ادامه داد: درباره دريافت رشوه از سوي نمايندگان مجلس هم در جلسات کميسيون و هم در روز رايگيري علامتهايي از آلوده شدن نمايندگان مشاهده کرديم.
واکنش عارف به رشوه گرفتن نمايندگان
ادعاي رشوه گرفتن نمايندگان موضوع جديدي نبود و سال ها پيش وقتي استيضاح علي کردان وزير کشور دولت احمدي نژاد مطرح شد جنجال پرداخت چک پول به نمايندگان صدر اخبار نشست. در اين رابطه محمدرضا عارف در پاسخ به خبرآنلاين با ابراز تاسف از اينکه قبح فساد در کشور ريخته شده است و نکبت فساد دامن کشور را گرفته است گفت: مبارزه با فساد را از اولويت هاي خود و فراکسيون اميد مي دانم. او گفت: به نمايندگان سفارش کرده ام که مراقب باشند در دام فساد گرفتار نشوند که مجبور شوند آن را ادامه دهند.او ادامه داد: برخي بده بستانها ميان نمايندگان و وزرا در جريان پيگيري مسائل استاني وجود دارد که خصوصي به آنها گوشزد مي کنم.او درباره لزوم پيگيري ادعاي پرداخت چک پولهاي 5 ميليون توماني در جريان تحقيق و تفحص گفت: قطعا اين موضوع در فراکسيون پيگيري مي شود و از آقاي صادقي هم مي خواهيم تا اين مسئله را پيگيري و نتيجه را به فراکسيون گزارش دهد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار