دیپلماسی ایرانی مدعی شد: چانه زنی بر سر زمان و مکان مذاکره؛ اشمیت دوباره با باقری تماس گرفت
بروزرسانی
ديپلماسي ايراني / گفته مي شود که تماس تلفني باقري و اشميت در تاريخ 31 دسامبر، يعني آخرين روز سال 2012، برقرار شده است.
در شرايطي که بنا بر اعلام مقامات آمريکايي و اروپايي، بيش از يک ماه از ارائه پيشنهاد زمان و مکان دور جديد مذاکرات هسته اي به ايران مي گذرد، مقامات تهران هنوز به اين پيشنهاد پاسخ نداده اند، اما گزارش ها حاکي از آن است که همچنان رايزني غرب با تهران در اين زمينه ادامه دارد.
ماه گذشته اعلام شد هلگا اشميت، معاون مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا در تماس تلفني با معاون دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران، زمان و مکان مذاکرات جديد را پيشنهاد داده است. اکنون نيز المانيتور به نقل از يک ديپلمات اروپايي گزارش مي دهد اشميت بار ديگر با علي باقري تماس گرفته است.
بنا بر اين گزارش، مذاکره کنندگان گروه 1+5 (آمريکا، انگليس، فرانسه، چين، روسيه و آلمان) و ايران گفت و گو هايي در زمينه ساماندهي دور جديدي از مذاکرات انجام داده اند. گفته مي شود که اين تماس تلفني در تاريخ 31 دسامبر، يعني آخرين روز سال 2012، برقرار شده است.
يکي از مقامات دفتر اشتون در اين زمينه اظهار داشت: اين دو مقام در حال کار بر روي نشست بعدي هستند که به زودي برگزار خواهد شد.
اين در حالي است که جزئيات زمان و مکان دور بعدي گفت و گوها ، هنوز منتشر نشده اما انتظار مي رود که مذاکرات در ماه جاري ميلادي برگزار شود.