نماینده نطنز در مجلس:سیاه نمایی و تخریب توافق ژنو قابل دفاع نیست
ايرنا
بروزرسانی
ايرنا / نماينده مردم نطنز در مجلس شوراي اسلامي با بيان اين که سياه نمايي و تخريب توافق ژنو قابل دفاع نيست، اظهار داشت: افراد درباره اين توافق نقد منصفانه و سازنده داشته باشند.
«محمد فيروزي» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار پارلماني ايرنا گفت: توافق ژنو بر اساس سياست هاي کلي نظام زير نظر مسوولان عالي رتبه نظام انجام شده است، در اين راستا به منافع ملي کشورمان توجه شده است.
فيروزي افزود: ما بايد در مسير اين توافق که فشارهاي بين المللي نيز در راستاي آن زياد است نگاه منصانه داشته باشيم و از تخريب و سياه نمايي پرهيز کنيم.
وي با اشاره به اين که نقد سازنده و ارائه راهکارهاي مناسب در جهت پيشرفت و توسعه کشور خواهد بود اظهار داشت: منفي سازي کردن و نگاه نقادانه منفي داشتن در هيچ دوره اي قابل دفاع نيست.
عضو کميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي گفت: ما بايد در اين راستا به دولت کمک کنيم ممکن است که يکسري تخريب ها به دليل عدم آگاهي و يکسري به دليل سياه نمايي ها به دولت وجود داشته باشد ولي اين تخريب ها کاري از پيش نخواهد برد و دولت بهتر از گذشته به کار خود ادامه خواهد داد.
فيروزي تاکيد کرد: منتقدان اگر نقدي به دولت دارند نقدهايشان سازنده و منصفانه باشد و دست از تخريب و سياه نمايي بردارند.