آخرین گفتوگوی فارس با شهید فتنه 88 : چنان با میله آهنی به سرم زدند که جمجمهام از سه جا شکست
فارس
بروزرسانی
فارس / به خاطر نحوه پوشش بنده به مناسبت روز عاشورا و محاسني که روي صورتم داشتم، يکي از زنان آشوبگر گفت: «اين آقا اطلاعاتي است!» همان جا با ميله آهني روي سرم زدند و جمجمهام از سه جا شکست.
به گزارش خبرنگار سرويس فضاي مجازي خبرگزاري فارس، مهندس سيدعليرضا ستاري که در فتنه سال 88 دچار مجروحيت شديد شده بود، روز گذشته جان به جان آفرين تسليم نمود و به قافله شهدا پيوست.
شهيد ستاري در نهم ديماه سال 1391 در گفتوگويي با خبرگزاري فارس به بيان جزئيات مجروحيت خود پرداخته بود که متن اين مصاحبه به مناسبت شهادتش باز نشر ميشود: سيد عليرضا ستاري از جانبازان 70 درصد فتنه 88 است، وي مهندس عمران، 31 ساله و يک دختر و يک پسر دارد؛ ستاري در گفتوگو با خبرنگار فارس در خصوص نحوه مجروحيت خود در فتنه 88، اظهار داشت: روز عاشوراي 88 بنده به عنوان نيروي افتخاري هلال احمر در خيابان «خوش» حضور داشتم؛ ساعت 11 به ما خبر دادند که حدود 5 نفر از نيروهاي ويژه سپاه در بين جمعيت آشوبگر مانده بودند؛ يکي از آنها روي زمين افتاده و اغتشاشگران او را به آتش کشيدهاند.
* اين آقا اطلاعاتي است!
وي افزود: براي انجام مأموريت امداد و نجات ديگر مجالي براي ايستادن و فکر کردن نبود که آيا براي کمک به آنها بروم يا خير؛ خود را به محل حادثه رساندم؛ به خاطر نحوه پوشش بنده به مناسبت روز عاشورا و محاسني که روي صورتم داشتم، يکي از زنان آشوبگر گفت: «اين آقا اطلاعاتي است!» همان جا با ميله آهني روي سرم زدند و جمجمهام از سه جا شکست.
* شناسايي منافقان در فتنه
اين جانباز فتنه عاشوراي 88 يادآور شد: بعداً که براي شناسايي به زندان اوين رفتم، مطلع شدم کساني که مردم را شکنجه مي کردند از گروهک منافقين بودند که يکي از آنها سالها در تايلند زندگي ميکرد، سپس از پادگان اشرف به تهران آمده بود.
* خانهام را به آتش کشيدند
وي افزود: بنده زماني که در بيمارستان بودم، مصاحبهاي با خبرنگاران داشتم که عواقبي هم داشت؛ سايتهاي ضدانقلاب مصاحبه تلويزيوني مرا روي صفحات خود گذاشتند و اعلام کردند: «اين مأمور است و هر کسي او را ميشناسد به ما بگويد»؛ در ادامه آدرس و مشخصات و شماره تلفن مرا روي سايتها گذاشته شد.
* براي آرمانهاي انقلاب جان و مالم را فدا کردم
وي افزود: در جريان مجروحيتم فقط سپاه پاسداران پيگير و جوياي احوال بنده بود؛ من براي اهداف و آرمانهايي که داشتم، جان و مالم را فدا کردم؛ دنبال منافع هم نبودهام؛ متأسفانه بنياد جانبازان حتي جوياي احوال ما نبود؛ اينجاست که ميگويم دردهاي جسمي آرام آرام از بين ميرود اما دردهاي روحي پاک نميشود؛ ما دنبال امتياز نبوديم؛ جانبازيام براي حفظ انقلاب بين من و خداست و حتي مجروحيتم هم خواست خداوند بود؛ چون بعد از اين قضيه رابطهام با خداوند طور ديگري شده است.
* سيستم قضايي براي محاکمه سران فتنه ضعيف عمل ميکند
اين جانباز فتنه عاشوراي 88 در خصوص محاکمه سران فتنه، گفت: بنده مدتها پيگير محاکمه آنها بودم اما نزديک به 8 ـ 9 ماه بعد از انتخابات، مملکت تعطيل بود؛ بايد سران فتنه به ميز محاکمه کشيده شوند اما متأسفانه سيستم قضايي به شدت ضعيف عمل ميکند؛ البته در اين قضيه اگر جلوي حضرت آقا حرکت کنيم، جاعل ميشويم و اگر پشت سر ايشان هم حرکت کنيم، کاهل هستيم؛ پس چشم به دست ايشان داريم تا ببينيم ايشان چه زماني دستور ميدهند و ما هم بنا به دستور ايشان حرکت ميکنيم.
* فتنه 88 به خاطر پشتيباني نکردن از ولايت فقيه رخ داد
وي افزود: وقتي حضرت امام (ره) فرمودند: «پشت سر ولايت فقيه باشيد تا به مملکت شما آسيبي نرسد»؛ اگر آقايان به اين حرف امام خميني(ره) توجه ميکردند، مملکت اين گونه دچار آشوب نميشد تا تمام دشمنان به خودشان اجازه بدهند، پايشان را از گليمشان درازتر کنند.
ستاري يادآور شد: خيلي از بچههاي اين مملکت در فتنه 88 آسيب ديدند؛ بچههايي که پاي اعتقادات و ارزشهايشان ايستادند؛ خيلي از دوستاني که من ميشناسم، از جمله خودم، حتي هزينههاي درمان را از جيب خودمان داديم.
وي درخصوص نقش فائزه هاشمي در اغتشاشات گفت: فيلمهاي نقش فائره هاشمي در اغتشاشات را دارم؛ او در اين زمينه نقش زيادي داشت.
اين جانباز فتنه عاشوراي 88 در خصوص فعاليتهاي خود قبل و بعد از جانبازياش بيان داشت: مهندس عمران هستم؛ قبل از مجروحيتم شرکت ساختماني داشتم؛ کار من هم آزاد بود؛ در بحث راهيان نور هم فعال بودم تا راه رزمندگان دفاع مقدس را که مقابل دشمن ايستادند، ادامه دهم؛ دوره آموزشي هلال احمر را هم در پايگاه مقاومت بسيج مسجد محله گذراندم.
* اگر غائله ديگري رخ دهد، سينهام را سپر ميکنم
وي افزود: تمام زندگي من ورزش بود؛ مجروحيت براي من و خانوادهام خيلي سخت گذشت؛ همسرم در اين سختيها خيلي تحمل کرد و اگر قرار باشد خداوند اجري بدهد، اول به او بدهد که در تمام سختيها در کنارم بود؛ با توجه به مشکلات و ضايعاتي جسمي و روحي که داشتم، حدود سه سال خانهنشين بودم؛ در واقع از 8 ـ 9 ماه گذشته کار خود را از سر گرفتم؛ در اين دوران من و ساير جانبازان با ناملايماتي مواجه شديم؛ اما اگر غائله ديگري رخ دهد، من و امثال من باز هم سينه سپر ميکنيم.
به گزارش فارس، مراسم تشييع اين شهيد بزرگوار، ساعت 10 صبح روز جمعه 18 بهمن ماه 1392 از خيابان 17 شهرويور - نرسيده به ميدان شهدا - خيابان سپهر - آغاز مي شود و تا مسجد امام رضا(صلوات الله عليه) اين تشييع ادامه پيدا مي کند.