مهر/ رئيس جمهوري روسيه در حاشيه اجلاس ليبي در برلين با نخست وزير انگليس و رئيس کميسيون اروپا ديدار کرد.
به گزارش اسپوتنيک، ولاديمير پوتين رئيس جمهوري روسيه امروز يکشنبه و در حاشيه اجلاس ليبي در برلين با بوريس جانسون نخست وزير انگليس و «اورزلا فون در لاين» رئيس کميسيون اروپا ديدار کرد.
در بيانيه صادره از سوي وزارت خارجه روسيه در اين خصوص آمده است: در اين گفتگوها موضوعات روابط دو جانبه و همچنين مشکلات بين المللي از جمله حل و فصل اوضاع در ليبي مورد بحث قرار گرفت.
به گزارش رويترز، نخست وزير انگليس ادعا کرد که در ديدار با پوتين به وي گفته است که ماداميکه مسکو از فعاليت هاي بي ثبات کننده خود که امنيت را به خطر مي اندازد دست برندارد؛ هيچگونه عادي سازي روابط ميان دو کشور ايجاد نخواهد شد.
يکي از سخنگويان نخست وزير انگليس هم درباره ديدار مذکور اضافه کرد: طرفين در اين ديدار درباره ايران، عراق، ليبي و سوريه با يکديگر رايزني کردند.
بازار