فارس/ قرار است کميته چهارجانبه عربي در هفته جاري نشستي ديگر تشکيل دهد تا درباره آنچه که «راههاي مقابله با ايران» خوانده شده به بحث و تبادل نظر بنشينند.
کميته چهارجانبه عربي شامل عربستان، مصر، امارات و بحرين چهارشنبه پيش رو (چهاردهم اسفند) نشستي در سطح وزراي خارجه و به رياست امارات برگزار ميکند.
بر اساس گزارش خبرگزاري رسمي عربستان «واس»، در اين نشست درباره گزارشي که دبيرکلي اتحاديه عرب با مشورت امارات درباره «تحولات بحران با ايران و راههاي مقابله با مداخلات ايران در امور داخلي کشورهاي عضو اتحاديه عرب» - به بيان خودشان- تهيه کرده، رايزني خواهد شد.
در ادامه اين گزارش آمده: اجراي برنامه کاري کميته که در نشستهاي سابق براي مقابله با اين مداخلات سياسي، اقتصادي، رسانهاي و امنيتي آماده شده، پيگيري خواهد شد.
در فردوردين ماه امسال نيز کميته چهارجانبه عربي عليه ايران متشکل از عربستان سعودي، بحرين، مصر به اضافه دبيرکل اتحاديه عرب، در مقر دبيرخانه شوراي وزراي کشور عربي در تونس تشکيل جلسه داد.
در اين نشست تحولات مربوط به بحران روابط کشورهاي عربي با ايران و آنچه دخالت در امور داخلي اين کشورها در سطح سياسي، اقتصادي و رسانهاي خوانده شده، مورد بررسي قرار گرفت.
بازار