نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

ترامپ دوباره از توافق یک ماهه با ایران حرف زد!

منبع
فارس
بروزرسانی
ترامپ دوباره از توافق یک ماهه با ایران حرف زد!

فارس/ دونالد ترامپ، رئيس‌جمهور آمريکا بار ديگر گفته چنانچه در انتخابات رياست‌جمهوري به پيروزي برسد ظرف ۱ ماه با ايران توافق خواهد کرد.

ترامپ گفت: «بعد از اينکه من در انتخابات پيروز شوم، ايران اگر ظرف يک هفته با من توافق نکند، ظرف يک ماه توافق خواهد کرد.»

«دونالد ترامپ» چند هفته پيش هم در جلسه‌اي وعده داده  بود در صورت پيروزي در انتخابات ماه نوامبر ظرف ۴ هفته با ايران به توافق خواهد رسيد.

رسانه‌هاي صهيونيستي از جمله «اسرائيل‌هيوم» گزارش داده‌اند ترامپ در ويدئويي در جلسه‌اي براي جمع‌اوري حمايت مالي اين مسئله را مطرح کرده است.

او در اين جلسه که در ايالت نيوجرسي برگزار شده بود مي‌گويد «اگر برنده بشويم، ظرف چهار هفته با ايران توافق خواهيم کرد.»

دونالد ترامپ روز شنبه در يک سخنراني جداگانه گفته بود در صورتي که در انتخابات رياست‌جمهوري به پيروزي برسد خيلي زود با ايران به توافق خواهد رسيد

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره