نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

پیشنهاد موتلفه در مقابل فعال شدن «ساز و کار بازگشت قطعنامه‌های گذشته»

منبع
ايسنا
بروزرسانی
پیشنهاد موتلفه در مقابل فعال شدن «ساز و کار بازگشت قطعنامه‌های گذشته»

ايسنا/ دبيرکل حزب موتلفه اسلامي در واکنش به تلاش آمريکا براي فعال کردن مکانيسم ماشه، گفت: معقول ترين واکنش، خروج ايران از برجام و حتي خروج از ان پي تي است.

اسدالله بادامچيان دبيرکل حزب موتلفه اسلامي در پايان نشست دبيران حزب موتلفه اسلامي با اشاره به شرارت آمريکا در فعال کردن مکانيزم ماشه، اظهار داشت: ملت عاشورايي را از مکانيزم ماشه نترسانيد. آمريکا در پيشنهاد طرح تداوم تحريم تسليحاتي در شوراي امنيت سازمان ملل شکست سختي خورد و حالا که از لحاظ ديپلماتيک زحمي است، مي‌خواهد دوباره شانس خود را در مقابله با ملت ايران در اين شورا بيازمايد. تمام دنيا مي فهمند دولتي که يک قرارداد بين المللي را زير پا گذاشته و آن را پاره کرده است نمي تواند به مفادي از آن قرارداد استناد کند. اما ترامپ و پمپئو با قلدري، جامعه جهاني را وادار به امري مي کند که با هيچ يک از موازين بين المللي و حقوقي سازگار نيست.

وي ادامه داد: ترامپ تصور دارد ما را از بازگشت تحريم هاي سازمان ملل مي ترساند. 40 سال تحريم مگر در اراده ملت ايران تأثيري داشت که ترامپ اقدام به تهديد مي کند؟

وي درباره واکنش احتمالي ايران در اين رابطه تأکيد کرد: معقول ترين واکنش، خروج ايران از برجام و حتي خروج از ان پي تي است. هزينه اين خروج به گردن آمريکا و اروپاست.

بادامچيان همچنين با اشاره به هشتم شهريور روز ملي مبارزه با تروريسم و گراميداشت ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر افزود: آمريکا با کمک به منافقين مرتکب فجيع ترين جنايات عليه ملت و دولت ايران شده است. انفجار دفتر مرکزي حزب جمهوري اسلامي، انفجار نخست وزيري و شهادت مسئولان بلندپايه و مديران خدمتگزار نظام در سال 60 و نيز 17هزار شهيد مظلوم و بي گناه در کوچه و خيابان و بازار توسط سازمان منافقين با حمايت و چراغ سبز آمريکا صورت گرفته و آمريکا همچنان از منافقين حمايت مي کند. جامعه جهاني اگر مي خواهد از تروريسم رها شود بايد قاطعانه خواستار قطع حمايت آمريکا از تروريست ها شود.

دبيرکل حزب مؤتلفه اسلامي در ادامه با اشاره به فرارسيدن هفته دولت گفت: دولت تدبير و اميد، سال پاياني خدمت خود را مي گذراند. در اين ايام فرصتي است که کارنامه 7ساله دولت مرور شود و مردم بدانند آقاي روحاني و کابينه اش در اين مدت چه کرده است؟ البته اين کارنامه بايد به دور از تبليغات و بزرگ نمايي صورت پذيرد و اگر در مواردي دولت کوتاهي کرده، از ملت حلاليت بطلبد.

وي همچنين بمناسبت آغاز دهه امر به معروف و نهي از منکر تأکيد کرد: ملت ايران به پيروي از مکتب امام حسين(ع) پرچم امر به معروف و نهي از منکر را در ايران، منطقه و جهان برافراشته نگه داشته است و در صف اول مبارزه با استکبار جهاني بويژه آمريکاست.

بادامچيان ضمن تأکيد بر اينکه اجرايي شدن اصل هشتم قانون اساسي يک تکليف ملي برشمرد و افزود: نمايندگان مجلس سوگند ياد کرده اند حافظ قانون اساسي باشند. آنها بايد در مورد عملياتي کردن اصل هشتم قانون اساسي برنامه ريزي جدي داشته باشند. 40 سال است از انقلاب مي گذرد. مردم هنوز در انتظار اجرايي شدن اصل هشتم قانون اساسي هستند و مي خواهند به تکليف الهي خود در اين باره عمل کنند.

وي با تجليل از فعاليت ها و خدمات شوراي امر به معروف و نهي از منکر حزب افزود: مؤتلفه از ابتدا در اين عرصه فعال بوده و اخيرا هم طرح ها و برنامه هاي متنوع و مفيدي در حوزه هاي مختلف امر به معروف و نهي از منکر اجرا کرده است.

بادامچيان در ادامه و در پاسخ به تهديدهاي آمريکا و رژيم صهيونيستي گفت: سردار بزرگ اسلام شهيد حاج قاسم سليماني فرمود که ما ملت شهادتيم، ما ملت امام حسينيم. 40 سال است استکبار جهاني در نبرد سخت و نرم، ملت ما را آزموده است. لذا آنها نبايد آزموده را دوباره و چندباره بيازمايند. هرگونه تحرک سياسي و نظامي در منطقه عليه مقاومت و عليه ملت ما، با پاسخ سخت ملت ايران و نيروهاي مسلح مواجه خواهد شد.

دبيرکل حزب مؤتلفه اسلامي ياد شهداي شهريور، رجايي و باهنر، اندرزگو، لاجوردي، عراقي و شهداي 17شهريور را گراميداشت و براي آنها علو درجات از سوي خداوند تبارک و تعالي مسئلت کرد.

وي تأکيد کرد: بحمدالله با آغاز محرم، عشق و شور حسيني در خانه ها و هيئت ها، باقدرت و گستردگي و با رعايت ضوابط بهداشتي شروع شده است. ابتکارهاي جالب در اين زمينه مورد تقدير است. ان شاءالله مردم ما با توسل به ساحت حضرت اباعبدالله الحسين(ع) و عمل به تمام دستورهاي بهداشتي، ملاحظه خواهند کرد، ارادتمندان به امام حسين(ع) دچار کسالت و آسيب نمي شوند و براي مدافعين سلامت هم دعا کنند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر