نتانیاهو: انگلیس باید به تحریمهای آمریکا علیه ایران بپیوندد

فارس/ نخست وزير رژيم صهيونيستي روز سهشنبه در ديدار با وزير خارجه انگليس گفت که اين رژيم از لندن انتظار دارد که به تحريمهاي آمريکا عليه ايران بپيوندد.
«بنيامين نتانياهو» نخست وزير رژيم صهيونيستي روز سهشنبه با «دومينيک راب» وزير امور خارجه انگليس ديدار و گفتوگو کرد.
نخست وزير رژيم صهيونيستي در اين ديدار خطاب به وزير خارجه انگليس گفت: «من انتظار دارم که انگليس سياست خود در قبال ايران را تغيير دهد. اين کشور بايد به تحريمهاي آمريکا بپيوندد تا مانع از دستيابي ايران به سلاحهاي کشنده شود.»
دومينيک راب نيز در اين ديدار گفت: «لندن بر ضرورت تجديد همکاري و گفتوگو ميان فلسطين و اسرائيل تاکيد دارد و اين همکاري را تنها راه تحقق صلح عادلانه و دائمي براي هر دو ملت ميداند.»
وزير خارجه انگليس اضافه کرد: «لندن از تصميم اسرائيل براي تعليق الحاق بخشهايي از کرانه باختري استقبال ميکند.»
پيش از اين وزير خارجه انگليس با «گابي اشکنازي» وزير خارجه رژيم صهيونيستي نيز ديدار داشت. اشکنازي در اين ديدار به راب گفت: «اسرائيل از سياست انگليس درباره ممنوعيت تسليحاتي ايران نااميد شده است.»
وي با تکرار اتهامات عليه جمهوري اسلامي ايران مدعي شد: «برخي اعضاي شوراي امنيت نه تنها به پيشبرد هدف آن که ارتقاي صلح و امنيت جهان است، کمکي نميکنند بلکه وقتي به ايران ميرسد، آنها امنيت جهان را تضعيف ميکنند».
اين مقام صهيونيست در ادامه ادعاهاي خود افزود: «تروئيکاي اروپايي بايد درک کند که مخالفت قاطع با ستيزهجويي ايران و نگراني براي امنيت منطقه، فقط از طريق بيانيهها شنيده نميشود بلکه بايد در عمل نيز ديده شود».