ايسنا/  امام جمعه موقت تهران گفت: هيچ کشوري با شعار به هيچ‌جا نمي‌رسد. در ميان راه نبايد توقف کرد و اگر توقفي صورت بگيرد، شکست، قطعي است.


حجت‌الاسلام والمسلمين ابوترابي‌فرد عصر پنجشنبه (۶ شهريور) در مراسم بزرگداشت شهداي شهريور که به همت شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان تهران در قطعه ۷۲ تن بهشت زهرا برگزار شد، با اشاره شهيد رجايي گفت: هر سِمتي که به شهيد رجايي واگذار مي‌شد، به بهترين نحوه ممکن آن را انجام مي‌داد. در دوران نخست‌وزيري تلاش مي‌کرد با تحمل سختي‌ها چهره وحدت ملي را حفظ کند.

وي با بيان اينکه "شهداي شهريور قله‌هايي از کمال و نورانيت بودند و مرداني بودند که روي پاي خود ايستادند تا ملت ايران از گردنه‌ها عبور کند،" افزود: محمدعلي رجايي در کارنامه خود عملکرد خوبي از خود به نمايش گذاشته است. در اين کارنامه طهارت و پاکي نقش داشت. خانواده شهيد رجايي آراسته به عمل صالح و تقوا بوده و هستند.

امام جمعه موقت تهران اظهار کرد: دغدغه شهيد رجايي در دوران عمر زندگي، بندگي خدا و عمل صالح بود. شهيد رجايي در دوران طاغوت يک مبارزه في سيبل‌الله بود و هميشه همراه انقلاب بود.

ابوترابي‌فرد خاطرنشان کرد: رجايي کمترين زاويه‌اي را با راه امام خميني(ره) نداشت. اگر فرصتي براي خدمت شهيدان رجايي و باهنر بود، قطعا بدون ترديد برگ زرين ديگري براي انقلاب ضبط و ثبت مي‌شد. هميشه در طول انقلاب شاهد بوديم که استکبار به دنبال ضربه زدن به ملت شريف بوده است.

رئيس ستاد امر به معروف و نهي از منکر استان تهران افزود: ملت ايران در چهار دهه گذشته از چالش‌ها و دشواري‌ها عبور کرده است و کشتي انقلاب با رهبري امام خميني(ره) و رهبر معظم انقلاب و با حضور مردم و دعاي شهدا از راه‌هاي سختي عبور کرده و امروز به اين عزت و اقتدار رسيده است.

رييس شوراي فرهنگ عمومي استان تهران اظهار کرد: ملت ايران امروز در دوران سختي قرار دارد ولي با وحدت کلمه، انسجام و رهنمودهاي رهبري به قله‌هاي با عزت و عظمتي خواهيم رسيد.

وي همچنين گفت: هيچ کشوري با شعار به هيچ‌جا نمي‌رسد. در ميان راه نبايد توقف کرد و اگر توقفي صورت بگيرد شکست، قطعي است. اگر ايستادگي ملت قهرمان نبود ادامه کار دشوار مي‌شد. رسيدن به ثمره و قله‌هاي مهم فقط با صبر و مقاومت انجام مي‌شود.

امام جمعه موقت تهران در پايان با بيان اينکه "شهدا نماد استقامت ملت ايران هستند"، افزود: جهان آينده را شهدا مي‌سازند. جهان را اهل صبر و استقامت خلق مي‌کنند و قطعا کشوري در حد ملت بزرگ را شاهد خواهيم بود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar