مجلس به دنبال بستن شبکه های پیام رسان است؟

مجلس به دنبال بستن شبکه های پیام رسان است؟مجلس به دنبال بستن شبکه های پیام رسان است؟
15
0
1
1399/06/07 - 16:27
9
1399/06/07 - 16:27

فارس/ نماينده مردم تبريز،آذرشهر و اسکو در مجلس گفت: بستن فضاي مجازي معيشت بخشي از مردم را تخت تاثير قرار مي‌دهد و مجلس نيز به اين موضوع عنايت ويژه‌اي دارد، به دنبال انسداد شبکه‌هاي اجتماعي نيستيم بلکه مجلس به دنبال مديريت آن است.

 
 احمد عليرضابيگي، در خصوص ساماندهي شبکه‌هاي اجتماعي، اظهار داشت: فضاي مجازي واقعيت امروز دنياست و مجلس نيز به دنبال نظام‌مند کردن اين فضا است.

نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه ساماندهي فضاي مجازي از آسيب‌هاي آن جلوگيري مي‌کند، بيان کرد: فضاي مجازي ارتباط عمده‌اي با مشاغل و کسب و کارهاي مردم دارد.

وي افزود: بستن فضاي مجازي معيشت بخشي از مردم را تحت تاثير قرار مي‌دهد و مجلس نيز به اين موضوع عنايت ويژه‌اي دارد، به دنبال انسداد شبکه‌هاي اجتماعي نيستيم بلکه مجلس به دنبال مديريت آن است.

عليرضابيگي ادامه داد: ممکن است در يک خانواده، کودکي به دليل ندانستن يک جسم فلزي را در پريز برق فرو کند و دچار برق گرفتگي شود، آيا مي‌توان به دليل و جود اين احتمال، خانه‌ها را از برق محروم کنيم و در تاريکي زندگي کنند.

عضو کميسيون امورداخلي کشور و شوراهاي مجلس شوراي اسلامي گفت: با اين استدلال که فضاي مجازي مضراتي دارد، نبايد اين فضا را مسدود کرد بلکه بايد استفاده از فضاي مجازي را مديريت کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار برگزیده