پیام باشکوه برگزار کردن مراسم «حاج قاسم» برای دشمن از زبان سخنگوی سپاه

ايسنا/ رمضان شريف گفت: در همه مناسبتها و در آستانه مراسم مختلف در کشورمان، دشمن جريان رسانهاي را برپا ميکند تا ما را در دام عملياتي خود گرفتار کند.
سردار سرتيپ دوم پاسدار رمضان شريف سخنگو و مسئول روابط عمومي کل سپاه در نشست کشوري همانديشي و تشريک مساعي در سياستگذاري مناسبتهاي نيمه دوم سال جاري اظهار کرد: براي هر کدام از مناسبت ها مخصوصا سالگرد شهادت سردار سليماني ستاد ويژه اي پيش بيني شده است و قرار است به زودي جلسه اي با مسئولين فرهنگي کشور برگزار شود. با شکوه برگزار کردن مراسم حاج قاسم هم براي ما خيلي مهم است هم براي دشمن پيام مهمي دارد و سنگ بنايش بايد درست گذاشته شود.
سخنگوي سپاه پاسداران گفت: در همه اين مناسبتها و در آستانه مراسم مختلف در کشورمان، دشمن جريان رسانهاي را برپا ميکند تا در دام عملياتي خود ما را گرفتار کند و اين نشان ميدهد دشمن به صورت حرفهاي وارد عمل ميشود و ما آن طور که بايد به اين موضوعات توجه نميکنيم.
وي ادامه داد: شب سوم خرداد که سالگرد پيروزي ما در خرمشهر است مشکل آب غيزانيه را مطرح کردند. يک مرتبه که اين مشکل ايجاد نشده بود، اما به يکباره طرحش کردند. در شبکه هاي اجتماعي نزديک ۳۰ شخصيت در مورد اين موضوع اظهار نظر کردند. پريروز قرارگاه خاتم طي ۲۵ روز اين مشکل را حل کردند، جز صدا و سيما کسي درباره رفع اين مشکل حرفي نزد.
وي با بيان اينکه اقدامات محتوايي ما در سال جاري بيشتر خواهد بود، افزود: ما نبايد اجازه دوقطبي شدن درباره برگزاري برنامههاي مختلف را بدهيم. شايد از بستر اين مراسمها بتوانيم ثابت کنيم که همه گروهها هدف مشترکي دنبال ميکنيم.