نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

سرلشکر باقری: می‌دانستند انقلاب اسلامی بساط ظلم جهانی را بهم خواهد ریخت

منبع
ايسنا
بروزرسانی
سرلشکر باقری: می‌دانستند انقلاب اسلامی بساط ظلم جهانی را بهم خواهد ریخت

ايسنا/ رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح گفت: آن چه نام آن را صدام ملعون و رژيم بعث مي‌گذاريم به قول مقام معظم رهبري يک جلو پنجره و يا نمايشي از قدرت‌هاي جهاني بود که از انقلاب اسلامي آسيب ديده بودند. مي‌دانستند که انقلاب اسلامي بساط ظلم جهاني را بهم خواهد ريخت. به همين علت اتفاق زريني همچون ۸ سال دفاع مقدس در آن مقطع رخ داد.

سردار محمد باقري، رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح در مراسم  افتتاحيه نمايشگاه دستاوردهاي دفاع مقدس و مقاومت در مورد ضرورت پژوهش در مورد دفاع مقدس گفت: پژوهش موشکفانه باعث مي‌شود نسل جديد با وقايع جنگ آشنا شوند. ايرانيان بايد قرن‌ها افتخار کنند که پدرانشان در اين مرز و بوم ايستادند و از دين و سرزمين خود دفاع کردند. وقتي آن چه که در دفاع مقدس اتفاق افتاده است را با جنگ‌هايي مثل جنگ ايران و قفقاز يا جنگ‌هايي که منجر به جدا شدن بخشي از کشور ما شده است، مقايسه مي‌کنيم متوجه مي‌شويم چه اتفاق بزرگي جهاني رخ داده است. ملتي انقلاب مي‌کند و سيستم طاغوت را به هم مي‌ريزد و در حال برپايي حکومت است که با يک تجاوز همه جانبه مواجهه مي‌شود.

رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح ايران ادامه داد: آن چه نام آن را صدام ملعون و رژيم بعث مي‌گذاريم به قول مقام معظم رهبري يک جلو پنجره و يا نمايشي از قدرت‌هاي جهاني بود که از انقلاب اسلامي آسيب ديده بودند. مي‌دانستند که انقلاب اسلامي بساط ظلم جهاني را بهم خواهد ريخت. به همين علت اتفاق زريني همچون ۸ سال دفاع مقدس در آن مقطع رخ داد.

باقري در مورد ضرورت استفاده از موزه در روايت جنگ گفت: مسئله موزه به عنوان محل تجمع پيشکسوتان از يک سو و نسل جوان از سوي ديگر  به عنوان سنگر دفاع مقدس فوق العاده است. اولين موزه دفاع مقدس با همت سردار شهيد حاج قاسم سليماني در کرمان تاسيس شده بود  بعد از آن همين موزه تهران توسط دکتر قاليباف تاسيس شد که حقيقتا از سازه‌هاي خوب اين شهر است.

سردار باقري ضمن تاکيد به اهميت محتواي پژوهشي در موزه‌ها گفت: انتظار اين است که همه دستگاه‌هاي اجرايي و بنياد شهيد و نيروي انتظامي و ... جداي از محتواي ملي، نسبت به تدوين محتواي استاني و گنجاندن محتواها در غرفه‌ها و موزه‌ها تلاش کنند. فرزندان اين سرزمين بايد بدانند که پدرشان چه زحمتي کشيدند. سردار کارگر  از ۶۸ پروژه مطالعاتي سخن گفتند که حقيقتا براي دسترسي پژوهشگران و محققان مهم است و از اغراق، دروغ و تحريف روايت جنگ ما را مصون مي‌گذارد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

پس از این بخوانید

پس از این بخوانید

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر