ادعای ترفیع درجه عجیب بهروز نعمتی در وزارت نفت؛ ۷ مرتبه در ۷ روز متوالی!


مشرق/ بر اساس سند کارگزيني بهروز نعمتي که اخيرا منتشرشده، مشرق نيوز مدعي شد که وي ۲۰ آذر ۱۳۹۵ زماني که ۴۸سال داشته به استخدام رسمي وزارت نفت درآمده است و طي ۷ روز ۷ مرتبه ترفيع درجه پيدا کرده است.
پس از استخدام، درجه استخدامي وي طي ۷ روز متوالي يعني روزهاي ۲۱ تا ۲۷ آذر ۱۳۹۵ هر روز يک درجه بالاتر شده است. اين در حالي است که کارکنان و مديران معمولي وزارت نفت براي هر يک درجه ترفيع بايد سالها منتظر بمانند.
نعمتي در ۲۷ آذر سال گذشته هم يک درجه ترفيع ديگر گرفته و به درجه D نائل شده است. او اکنون طبق چارت سازماني وزارت نفت فقط يک مرحله ديگر ترفيع در پيش دارد که Over D است.
پايه حقوق او ۹ ميليون و فوقالعاده جذبش ۲.۷ ميليون تومان تعيين شده است.
نعمتي پس از پايان مجلس دهم، عنوان مشاور وزير نفت را به عهده دارد. نعمتي در حالي در ۴۸ سالگي با مدرک مديريت اجرايي به استخدام وزارت نفت درآمده، که متخصصان نفتي فارغالتحصيل دانشکده نفت در دولتهاي يازدهم و دوازدهم از استخدام در وزارت نفت بازماندهاند.