نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

هاشمی: آدم عاقل در این اوضاع کاندید ریاست جمهوری نمی‌شود

منبع
تسنيم
بروزرسانی

تسنيم/ رئيس شوراي مرکزي حزب کارگزاران در واکنش به احتمال کانديداتوري‌اش در انتخابات رياست‌جمهوري ۱۴۰۰ گفت: شرايط کشور بسيار سخت است و کسي که خود را کانديدا مي‌کند به قول غربي‌ها بايد «سوپرمن» باشد.

محسن هاشمي رئيس شوراي مرکزي حزب کارگزاران سازندگي که نام او در ميان نامزدهاي احتمالي انتخابات رياست‌جمهوري 1400 مطرح در رسانه‌ها مطرح مي‌شود، در گفت‌وگويي راديويي به اين گمانه‌زني‌ها واکنش نشان داد.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا در انتخابات 1400 کانديدا مي‌شود، گفت:  علاقه‌اي به اين کار ندارم. با وضعيتي که الان هست فکر نمي‌کنم هيچ  عاقلي کانديدا شود. شرايط کشور بسيار سخت است و کسي که خود را کانديدا مي‌کند به قول غربي‌ها بايد «سوپرمن» باشد.

رئيس شوراي شهر تهران درباره گمانه‌زني‌هايي که از سوي برخي فعالان سياسي اصلاح‌طلب مبني بر کانديداتوري وي مطرح شده است، خاطرنشان‌ کرد: برخي‌ها لطف داشتند به بنده و آنهم به دليل فعاليت‌هاي ابوي در سالهاي گذشته بود که يک نگاهي به من داشتند ولي من هيچوقت چنين چيزي را مدنظر قرار نداده‌ام.

هاشمي در واکنش به اينکه برخي‌ها هستند که در دقايق پاياني زمان ثبت‌نام به يکباره احساس براي کانديداتوري در انتخابات احساس تکليف مي‌کنند، تصريح کرد: بله اين هم پيش مي‌آيد. به هر حال برخي‌ها هستند که طرفدارانشان به آنها فشار مي‌آورند و ما که چندين انتخابات را برگزار کرديم، ديديم که چگونه به آنها فشار مي‌آوردند و مي‌گويند که هيچ راهي جز حضور آنها نيست.

رئيس شوراي مرکزي حزب کارگزاران همچنين در پاسخ به اين سوال که آيا ممکن است شما نيز تحت تاثير اينگونه فشارها قرار بگيرد؟ گفت: اميدوارم که بنده گول نخورم و نيايم. 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره