روحانی: دولت مصمم به کنترل قیمتها است

پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري/ حجتالاسلام والمسلمين حسن روحاني رييس جمهوري روز سهشنبه در يکصد و هفتاد و يکمين جلسه ستاد هماهنگي اقتصادي دولت، پس از ارائه گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت از برنامهريزيهاي صورت گرفته در زمينه چگونگي کنترل قيمت کالاها، با تاکيد بر لزوم اجراي دقيق اين برنامه اظهار داشت: دولت مصمم است با اجراي برنامه جامع نظارتي دسترسي مردم به کالاهاي اساسي و مورد نياز را تامين و قيمت آنها را کنترل و اجازه ندهد نوسانات قيمت کالاهاي اساسي و ضروري زندگي و معيشت مردم و آرامش رواني آنان را مختل کند.
بر اين اساس، وزارتخانههاي صمت، جهاد کشاورزي، اطلاعات، دادگستري و تعزيرات موظف هستند در چارچوب اين برنامه و با هماهنگي يکديگر نظام توزيع و نظارت بر قيمت کالاها را اجرا و در يک وضعيت نظاممند با تامين کالاهاي اساسي مردم، قيمت کالاها را به ويژه در مورد اقلامي که با ارز ترجيحي تامين شده اند، به شکل دقيق کنترل و مديريت کنند.
روحاني، حضور ميداني ناظران و ايجاد شفافيت در قالب يک سامانه فراگير در حوزه توزيع و قيمت گذاري را از جمله ضرورت هاي کنوني براي کنترل قيمت ها برشمرد و اظهار داشت: دولت مصمم است باوجود همه محدوديت ها با اجراي اين برنامه کماکان قيمت کالاهاي اساسي را به قيمت تعيين شده با نرخ ترجيحي به دست مصرف کننده برساند.
وي همکاري و هماهنگي دستگاه قضايي و اتحاديه هاي صنفي را براي کنترل قيمت ها حائز اهميت ويژه دانست.
رييس جمهوري در ادامه با اشاره به اينکه، آشکار و قابل لمس بودن ابعاد جنگ اقتصادي تحميل شده از سوي آمريکا براي ملت ايران و مبارزه و مقاومت صورت گرفته با اين جنگ در شرايط فعلي، گفت: همانطور که ابعاد دقيق تر جنگ تحميلي سالها بعد از اتمام آن روشن شد، گستره جنگ اقتصادي تحميلي به کشور نيز در آينده به شکل دقيق تر براي مردم روشن مي شود.
روحاني با بيان اينکه ملت ايران پس از دهههاي متمادي دشمني آمريکا انتظار و توقعي جز آنچه امروز مي کند، ندارد، افزود: اين ملت از کشورهايي که به صورت ناخواسته با اين تحريمها همراهي مي کنند، انتظار ندارد در اقدامات ضدانساني آمريکا شريک باشند.
رييس جمهوري با اشاره به اقدامات موثر دستگاههاي ذيربط از جمله وزارت امور خارجه و نهادهاي حقوقي دولت و بانک مرکزي تاکنون براي احقاق حقوق ملت ايران، خواستار افزايش و فراگيرتر شدن اين تلاش ها براي آزادسازي ذخاير ارزي بلوکه شده کشور شد.