پیشنهاد سفیر ایران در کرواسی به شهردار زاگرب

«پرويز اسماعيلي» سفير جمهوري اسلامي ايران در کرواسي صبح امروز (سهشنبه) ۱۵ مهر ماه با «ميلان بانديچ» شهردار زاگرب ديدار و گفتوگو کرد. در اين ديدار محورهاي همکاري بين شهرداريهاي تهران و زاگرب بررسي شد.
پرويز اسماعيلي در ديدار با «ميلان بانديچ» شهردار زاگرب با اشاره به علاقهمندي و نيز وجود اشتراکات فرهنگي بسيار بين دو ملت، گفت: «ديپلماسي شهري» و همکاري نزديک شهرداريها ميتواند نقش بسيار مهمي در تقويت روابط دو ملت و دو کشور ايفا کند.
سفير ايران در کرواسي، شهرداريها را دولتهاي محلي فعال در همه عرصههاي اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي خواند و افزود: تدوين برنامه جامع همکاريها بين شهرداري تهران و شهرداري زاگرب ميتواند ضمن تعيين اهداف کمي و کيفي، به مناسبات خوب دو پايتخت شتاب موثرتري بدهد.
وي مشارکت فعال اهالي فرهنگ و هنر در جشنوارههاي دو کشور را فرصتي مناسب براي تبادل فرهنگي خواند و برگزاري «هفته فرهنگي تهران» و «هفته فرهنگي زاگرب» را به صورت متقابل پيشنهاد داد که مورد توافق شهردار زاگرب قرار گرفت.
*تقديم پيام کتبي حناچي به شهردار زاگرب
اسماعيلي همچنين پيام کتبي پيروز حناچي شهردار تهران را تقديم بانديچ کرد.
همکاري در زمينههاي فني و آموزشي، مديريت بحران، مديريت پسماند، زيرساختهاي شهري و مديريت ترافيک، حفظ ميراث شهري و ... از ديگر مباحث اين ديدار بود.
*شهردار زاگرب: در اولين فرصت به تهران سفر ميکنم
«ميلان بانديچ» نيز با اشاره به بيش از دو دهه همکاري خوب با شهرداري تهران، گفت: تهران از بزرگترين شهرهاي آسيايي و داراي تجربه بالا در مديريت شهري است و ما توسعه همکاري با يکديگر را بسيار مهم ميدانيم.
شهردار زاگرب افزود: دو دولت روابط بسيار صميمانهاي دارند و شهرداريها ميتوانند اين روابط را در سطوح اجتماعي تعميق و تقويت کنند.
وي از پيشنهاد تدوين برنامع جامع همکاري بين شهرداري تهران و زاگرب، و همچنين برگزاري متقابل هفته فرهنگي دو پايتخت استقبال کرد و گفت: افتخار ميکنيم که زاگرب جزو پايتختهاي چند فرهنگي، باز و بسيار امن اروپا است.
ميلان بانديچ با تشکر از پيام پيروز حناچي شهردار تهران، ابراز اميدواري کرد که در اولين فرصت به تهران سفر کند.