نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

راهکار رئیسی برای مبارزه با فقر، فساد و تبعیض

منبع
ميزان
بروزرسانی

ميزان/ رئيس قوه قضاييه فقر را محصول بي عدالتي اجتماعي دانست و بيان داشت: راهکار مبارزه با فقر و فساد و تبعيض، اجراي عدالت است.

مهمترين بخش اظهارات سيد ابراهيم رئيسي به شرح زير است:
* امروز با مشکلات و تنگناهايي مواجهيم که دشمن براي ما ايجاد کرده است.
* گام هاي بسياري در اين چهل سال برداشته شده اما بايد گام هاي بيشتري برداشته شود.
*  فقرزدايي و محروميت زدايي از مسائل مهم است.

* در مملکتي که در جاي جاي آن ثروت خوابيده است نبايد چهره کريه فقر مناطق مختلف کشور ما را بپوشاند.
* فقر محصول بي عدالتي اجتماعي است
* راهکار مبارزه با فقر،فساد و تبعيض اجراي عدالت است.
* اجراي عدالت در همه بخش ها در کشور بسيار مهم است.
* در حوزه قضايي اجراي عدالت براي ما محوري ترين نکته است.
* آنچه مي تواند جلو توليد پرونده و فساد اجتماعي را بگيرد، عدالت اقتصادي و ايجاد اشتغال است.
* امروز دولت، نهادها، سازمانها، نيروهاي مسلح و همه بخش ها در جهت توانمندي اقتصادي، توانمندي امنيتي و در حوزه فرهنگ تلاش کنند.
* ايران قوي، اقتصاد قوي و امنيت قوي مي خواهد.
* از دغدغه‌هايي که کشور ما امروز با آن مواجه بوده اشتغال است.
* امروز گفتند150 هزار اشتغال ايجاد شده است.
* مسئله اشتغال بسيار مهم است.
* اشتغال در کاهش ورودي پرونده نقش مهمي دارد.
* يکي از راه‌هاي کاهش جرم؛ افزايش توليد، افزايش اشتغال و کاهش فقر است.


مشروح اظهارات رئيس دستگاه قضا به شرح زير است:
آيت‌الله رييسي، صبح امروز (سه‌شنبه) طي سخناني در آيين شکرانه ايجاد ۱۵۰ هزار شغل با همت ستاد اجرايي فرمان امام خميني(ره) اظهار کرد: شايد اگر همه تلاش‌هاي ستاد اجرايي را مي‌شد به نمايش گذاشت مشخص مي‌شد گام‌هاي ارزشمند و ماندگاري در جهت توليد و اشتغال و کار دانش بنيان و تحقق منويات مقام معظم رهبري برداشته شده است و از رياست ستاد و اعضاي فرهيخته ستاد تشکر مي‌کنم.

وي تصريح کرد: از هنر‌هاي ستاد فرمان اجرايي اين بوده است که توليد ثروت کند و نيرو‌هاي کارآمد را گرد هم آورد و چهره‌هايي که در حد وزير و يا معاون وزير هستند.

آيت الله رييسي با بيان اينکه امروز با مشکلات و تنگنا‌هايي مواجهيم که دشمن براي ما ايجاد کرده است، افزود: گام‌هاي بسياري در اين چهل سال برداشته شده؛ اما بايد گام‌هاي بيشتري برداشته شود.

وي با تاکيد بر اينکه فقرزدايي و محروميت زدايي از مسائل مهم است، گفت: در مملکتي که در جاي جاي آن ثروت خوابيده است نبايد چهره کريه فقر مناطق مختلف کشور ما را بپوشاند.

رئيس قوه قضاييه فقر را محصول بي عدالتي اجتماعي دانست و بيان داشت: راهکار مبارزه با فقر و فساد و تبعيض اجراي عدالت است.

آيت الله رييسي با تاکيد بر اينکه اجراي عدالت در همه بخش‌ها در کشور بسيار مهم است، خاطرنشان کرد: در حوزه قضايي اجراي عدالت براي ما محوري‌ترين نکته است. آنچه مي‌تواند جلوي توليد پرونده و فساد اجتماعي را بگيرد، عدالت اقتصادي و ايجاد اشتغال است.

وي افزود: وقتي مقام معظم رهبري مي‌فرمايند رونق توليد و جهش توليد، معلوم مي‌شود که امروز دواي همه درد‌هاي جامعه ما در رونق و جهش توليد است.

رئيس قوه قضاييه اظهار کرد: امروز دولت، نهاد‌ها، سازمانها، نيرو‌هاي مسلح و همه بخش‌ها در جهت توانمندي اقتصادي، توانمندي امنيتي و در حوزه فرهنگ تلاش کنند؛ چراکه ايران قوي، اقتصاد قوي و امنيت قوي مي‌خواهد.

آيت الله رييسي با تاکيد براينکه مي‌توانيم در مقابل توطئه‌ها و کارشکني‌هاي دشمن و تهديد‌ها ايستادگي کنيم، از ستاد اجرايي فرمان امام به عنوان جلوه «ما مي‌توانيم» ياد کرد.

وي ادامه داد: از دغدغه‌هاي امروزي که کشور ما با آن مواجه بوده اشتغال است و امروز گفتند ۱۵۰ هزار اشتغال ايجاد شده است؛ مسئله اشتغال بسيار مهم است.

رئيس قوه قضاييه با اشاره به اينکه اشتغال در کاهش ورودي پرونده نقش مهمي دارد، يکي از راه‌هاي کاهش جرم را افزايش توليد و اشتغال و کاهش فقر است.

آيت الله رييسي ادامه داد: به هيچ عنوان نبايد سياست‌هاي اقتصادي، منافع ملي و دستيابي به منافع ملي را به آنچه در خارج اين مرزها مي‌گذرد گره زد. مي‌شود با همين ظرفيت و نيروي کار جوان کارهاي ماندگاري در کشور انجام داد.

وي خاطرنشان کرد: از بن دندان اين سخن رهبري را باور دارم که راهکار رفع مشکلات اين کشور در درون است و هيچ مشکل حل نشدني در کشور وجود ندارد.

رئيس قوه قضاييه تصريح کرد: در برخي نقاط کشور ما آب، خاک و هواي مناسب وجود دارد، فقط بايد مجموعه اي باشد که اين نيروي انساني کارآمد و ثروت ملي را به کار گيرد تا هم توليد و هم اشتغال فعال شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

پس از این بخوانید

پس از این بخوانید

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر