نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

کمالوندی: امکان افزایش غنی‌سازی و تولید ماشین‌های پیشرفته را داریم  

منبع
ايلنا
بروزرسانی
کمالوندی: امکان افزایش غنی‌سازی و تولید ماشین‌های پیشرفته را داریم  

ايلنا/ سخنگوي سازمان انرژي اتمي با بيان اينکه ملاحظات فني درباره طرح راهبردي لغو تحريم‌ها را به مجلس ارائه کرديم، گفت: سازمان انرژي اتمي امکان افزايش غني سازي، طراحي راکتور و توليد ماشين‌هاي پيشرفته را دارد.

بهروز کمالوندي در خصوص طرح اقدام راهبردي لغو تحريم‌ها که در کميسيون امنيت ملي مجلس مطرح است، گفت: طرح اقدام راهبردي در مجلس در حال بررسي است و کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي از ما خواسته تا نظر خود را درباره جنبه‌هاي فني اين طرح عنوان کنيم. بر همين اساس چند جلسه مشترک داشتيم و در نشست امروز (چهارم آذرماه) نيز حضور پيدا کرديم.

سخنگوي سازمان انرژي اتمي افزود: صرف نظر از جنبه‌هاي سياسي اين طرح و اينکه تصميم نظام جمهوري اسلامي چه خواهد بود، ما در مورد ملاحظات فني طرح اظهار نظر مي‌کنيم. موارد مطرح در حوزه‌هاي مختلف غني سازي، طراحي راکتور و تحقيق و توسعه است که بخش مهمي از آنها براي سازمان انرژي اتمي قابل اجرا است به خصوص  با توجه به پيشرفت هايي که در چند سال اخير در حوزه توسعه ماشين‌هاي پيشرفته داشته ايم.

وي تصريح کرد: سازمان انرژي اتمي در صورت تصميم نظام جمهوري اسلامي براي توليد ماشين‌هاي پيشرفته در حد صنعتي، افزايش ظرفيت توليد و درصد غنا براي نيازهاي که داريم، امکان اجرا دارد.

سخنگوي سازمان انرژي اتمي يادآور شد: ما در تلاشيم تا ملاحظات فني سازمان در طرح ديده شود تا در صورت تصويب سازمان در اجراي آن مشکلي نداشته باشد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره