نماد آخرین خبر

توصیه به روحانی و قالیباف: دعواهای سال‌های ۹۲ و ۹۶ را تمام کنید

منبع
اعتماد
بروزرسانی
توصیه به روحانی و قالیباف: دعواهای سال‌های ۹۲ و ۹۶ را تمام کنید

اعتماد/ حسن ‌رسولي گفت‌: روحاني و قاليباف در اسرع وقت دعواهاي سال‌هاي ۹۲ و ۹۶ را تمام کنند و سطح قوي‌تري از تحمل را نشان بدهند تا از اين طريق بتوانند در اداره امور و انجام وظايف، امکان عبور کشور از چالش‌هاي موجود را فراهم کنند.

«اتحاد لازم است و حتما بايد جدي گرفته شود» اين توصيه مقام معظم رهبري  در واکنش به فضايي جدلي بود که در اين چند مدت بين دولت و مجلس به‌طور کاملا پررنگي مشاهده مي‌شود. تجادل موجود در مقطعي نمايان است که در کنار اينکه تحت‌تاثير تحريم‌ و کرونا وضعيت دشواري داريم، کشور خودش را آماده از روي کار آمدن دولت جديد آمريکا مي‌کند تا مشخص شود که بيش از پيش به اتحاد و انسجام در داخل احتياج داريم.

حسن ‌رسولي، فعال سياسي اصلاح‌طلب، در گفت‌و‌گو با اعتمادآنلاين در اين‌باره اظهار داشت: کارآمدي نظام کشورداري نيازمند ارتباط نزديک و توام با تعامل دولت و ملت است تا از اين طريق رضايت مردم که شاخصه‌هاي اصلي مقبوليت و مشروعيت ساختار سياسي نظام به‌شمار مي‌رود، حاصل شود. از طرفي سياست‌گذاري قوي بايد در بخش‌هاي مختلف کشورداري اعم از حوزه هاي اجتماعي‌،‌ اقتصادي، فرهنگي، سياسي و تنظيم روابط و مناسبات خارجي و بين‌المللي مبتني بر جهت‌گيري منتهي به حفظ و تقويت منافع ملي، لحاظ شود.

عضو شوراي شهر تهران در ادامه سخنانش گفت: کارکردهاي ذکر شده تحقق پيدا نخواهد کرد غير از اينکه بخش‌هاي مختلف حاکميت بر انسجام و همگرايي حداکثري توجه نشان بدهند. با نگاهي به وضعيت امروز کشورمان به وضوح مي‌بينيم که نظام سياسي در بسياري از بخش‌ها با چالش‌هايي جدي روبرو است. يعني تحريم‌هاي ظالمانه آمريکا در کنار پيامدهاي منفي اقتصادي و اجتماعي ويروس کرونا شرايط سختي را به لحاظ معيشتي به مردم تحميل کرده است. همچنين در هسته روابط خارجي، موانع پيچيده‌اي پيش روي مسئولان ارشد نظام قرار دارد که بايد تدابير خردمندانه‌اي صورت بگيرد تا بتوانيم وضعيت موجود را به نحو احسن مديريت کنيم.

او همچنين تصريح کرد: بر اين اساس نگاه به رابطه قوه مقننه و مجريه در ماه‌هاي اخير بيان‌کننده وجود چالش و شکاف است که تداوم چنين فضايي حتما باعث خلل در ايفاي وظايف خواهد شد و چنين حالتي خسارت‌هاي زيادي را گريبان‌گير کشور خواهد کرد. اصل ۵۷ قانون اساسي قواي سه‌گانه را مستقل از ديگر تعريف کرده است که در ذيل اين ماده مسئوليت هماهنگي و برطرف کردن ابهامات را به عهده رهبري قرار داده است. بر همين اساس آنچه مقام معظم رهبري چند روز گذشته مطرح کردند، در راستاي همگرايي بين قواي کشور بود که براي کاهش مشکلات لازم به‌نظر مي‌رسد.

وي توضيح داد: همچنين اين را بايد در نظر داشت،‌ آنچه در داخل اتفاق مي‌افتد از ديدگاه ناظران بين‌المللي شرايط حاکم بر حاکميت را نشان مي‌دهد. يعني هر گونه ناهماهنگي و تک‌روي و همچنمين حرکت در مسير منافع جناحي و دامن زدن به انگيزه‌هاي انتخاباتي به تصويرسازي يکپارچه نظام سياسي کشور در نگاه جهانيان لطمه‌اي جدي مي‌زند. بر همين اساس بايد روحاني و قاليباف در اسرع وقت دعواهاي سال‌هاي ۹۲ و ۹۶ را تمام کنند و سطح قوي‌تري از تحمل را نشان بدهند تا از اين طريق بتوانند در اداره امور و انجام وظايف، امکان عبور کشور از چالش‌هاي موجود را فراهم کنند.

حسن رسولي در پايان گفت: کارشکنان و تندورها بايد بدانند، افکار عمومي آگاه است و حتما در قبال هزينه‌سازي‌ها بايد پاسخگو باشند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

پس از این بخوانید

پس از این بخوانید

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر