چرایی نامگذاری نهم تا ۱۹ دی به دهه بصیرت

منبع
فارس
بروزرسانی
چرایی نامگذاری نهم تا ۱۹ دی به دهه بصیرت

فارس/  قائم مقام شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي توضيحاتي را در مورد دهه بصيرت بازگو کرد.

نصرت‌الله لطفي، قائم مقام شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي، صبح امروز (دوشنبه ۸ دي) در نشست خبري اعلام برنامه‌هاي دهه بصيرت و ميثاق با ولايت با اشاره به تاکيد حضرت امام (ره) مبني بر بزرگداشت ايام‌الله گفت: بقا و استمرار حاکميت ديني مستلزم بزرگداشت ايام‌الله و عبرت گيري و شکرگزاري است.

وي درباره چرايي نامگذاري نهم تا ۱۹ دي به دهه بصيرت، گفت: قيام مردم بصير قم در سال ۵۶ مختص به يک شهر نبود، بلکه آغاز يک راه در ايران و دنياي معاصر و اسلام بود. اين مبدأ تحول در دنيا شد، چرا که نظام سلطه را به چالش کشيد و نظام ديني را مستقر کرد.

لطفي، ۹ دي را تجلي عيني دست خدا و شکستن يک فتنه پيچيده استکباري عليه نظام اسلامي دانست و گفت: در کنار ۹ دي و ۱۹ دي، اغتشاشات سال ۹۶ و بعد از آن، راهپيمايي‌هاي حماسي مردم از ۱۳ دي تا ۱۹ دي را از ياد نبرده‌ايم.

** ۷۵۰ برنامه در سراسر کشور براي دهه بصيرت و ميثاق با ولايت در نظر گرفته شده

وي افزود: ۷۵۰ عنوان برنامه در سراسر کشور براي دهه بصيرت و ميثاق با ولايت در نظر گرفته شده که هرکدام داراي ده‌ها زيرعنوان هستند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره