نماد آخرین خبر

واکنش عارف به آغاز ریاست‌جمهوری بایدن

منبع
برترين ها
بروزرسانی
واکنش عارف به آغاز ریاست‌جمهوری بایدن

برترين ها/  عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در واکنش به آغاز دوره رياست جمهوري جو بايدن در رشته توييتي تاکيد کرد که مهمترين و سنگين‌ترين وظيفه آقاي جو بايدن، ترميم خرابي‌ها و لطماتي است که دونالد ترامپ نژادپرست و جنايتکار براي مردم جهان و به‌ويژه مردم ايران رقم زده است.

متن رشته توييت هاي محمدرضا عارف به شرح زير است:

«رئيس جمهور جديد آمريکا، کار سختي در پيش خواهد داشت تا بتواند اعتماد از دست‌رفته را در جهان به دست آورد و نشان دهد سياست‌هاي آمريکا از سياست هاي تجاوزکارانه و زورگويانه سلف خويش فاصله گرفته است.

‏مهمترين و سنگين‌ترين وظيفه آقاي جو بايدن، ترميم خرابي‌ها و لطماتي است که دونالد ترامپ نژادپرست و جنايتکار براي مردم جهان و به‌ويژه مردم ايران رقم زده است.‏به‌نظر مي‌رسد اروپا و دولتمردان جديد آمريکا خود را متعهد به دلجويي از ايران و مردمش مي‌دانند. بايد با برداشتن تحريم‌هاي تحميلي و غيرقانوني، جبران خسارات و بازگشت بدون شرط به برجام، اثبات نمايند جنايات ترامپ استثناء بوده و تغيير جدي در راي و نظر دولتمردان آمريکا به‌وجود آمده است.

‏اميد است با تلاش و تدبير دولت جمهوري اسلامي، دلهاي ملتهب و رنجديده مردم در ايران آرام گرفته و به‌جاي انتقام، همه با هم براي آرامش منطقه، همکاري و صلح و امنيت بين‌الملل گام‌هاي مشترک برداريم.»

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره