نماد آخرین خبر

کلید پیروزی اصولگرایان در انتخابات از نظر عضو جامعه روحانیت مبارز

منبع
ايسنا
بروزرسانی
کلید پیروزی اصولگرایان در انتخابات از نظر عضو جامعه روحانیت مبارز

ايسنا/ يک عضو جامعه روحانيت مبارز در مورد برنامه براي انتخابات پيش رو گفت: اگر روند ائتلاف در جريان اصولگرايي با محوريت جامعتين به نتيجه برسد، اين جريان در انتخابات شکست نخواهد خورد.

حجت الاسلام و المسلمين حسين ابراهيمي با اشاره به آخرين فعاليت‌هاي انتخاباتي جريان اصولگرايي براي رسيدن به وحدت حداکثري اظهار کرد: فعلأ آنچه روند کار است، ايجاد وحدت و انسجام است. يعني مابقي کارها فرع بر رسيدن به انسجام و وحدت است.

وي تأکيد کرد: خوشبختانه الان جامعه مدرسين نيز با ساير گروه‌هاي اصولگرايي هماهنگ شده و جامعه روحانيت هم تلاش مي‌کند تا کار ائتلاف را پيش ببرد. در همين زمينه استان‌ها نيز جامعه روحانيت يک تشکيلات خوبي را سامان داده که با گذشته متفاوت و حتي با زمان مرحوم آقاي مهدوي کني نيز تفاوت دارد؛ چراکه در آن زمان فعاليت جامعه روحانيت منحصر به تهران بود اما الان فعاليت جامعه روحانيت در استان‌ها و شهرستان‌ها گسترش پيدا کرده است و شوراهاي تصميم‌گيري نيز تشکيل شده و مسئولان آن هم مشخص شده‌اند.

اين عضو جامعه روحانيت مبارز با بيان اينکه اميدواريم جامعتين بتوانند مانند گذشته محوريت جريان اصولگرايي را به دست گيرند، يادآور شد: اميدواريم همان‌طور که در گذشته هر تصميمي که جامعه روحانيت و جامعه مدرسين حوزه علميه قم مي‌گرفتند تمامي احزاب و تشکل‌هاي اصولگرايي آن را مي‌پذيرفتند، امروز نيز همين فضا در ميان جريان اصولگرايي به وجود آيد.

ابراهيمي در پايان تاکيد کرد: با ايمان، توکل و اعتقادي که ان شاءالله در همه تشکل‌هاي اصولگرا وجود دارد، اميدواريم که اين روند ائتلاف به نتيجه برسد و جريان اصولگرايي در انتخابات بازنده نباشد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر