تکذیب عکس دستبوسی منتسب به حدادعادل توسط پسرش

جماران/ فريدالدين حدادعادل با انتشار پيامي توييتري ادعايي که عليه پدرش مطرح شده بود را تکذيب کرد و نوشت: «اميدوارم بتوانيم به اغيار اجازه ندهيم که به بهانههاي پوچ ايران و جبههي انقلاب را تضعيف کنند».
فريدالدين حدادعادل، در حساب شخصي خود در توييتر نوشت: «نقل است در جريان کودتاي بيست و هشت مرداد عدهاي از طرف عوامل داخلي و خارجي وظيفهي تشديد اختلاف بين نيروهاي نهضت ملي نفت را داشتهاند. پروژهي آنها، انجام عمليات تبليغي بر ضد دو طرف به منظور بيشتر شدن نفرت ها بوده است.
گفته ميشود حتي کاريکاتور افراد سرشناس را طراحي ميکردهاند و در روزنامههاي طرفهاي مقابل منتشر ميکردهاند. طراحي اين عکس کار تيم آقاي احمدينژاد نيست و به احتمال قوي زحمت دشمنان اسلام و ايران مانند پيرپاتالهاي تيرانا، بهائيت، سلطنت طلبان و... باشد.
اميدوارم بتوانيم به اغيار اجازه ندهيم که به بهانههاي پوچ ايران و جبههي انقلاب را تضعيف کنند.»