واکنش سخنگوی وزارت خارجه به خبرسازیها از مذاکرات وین

ايرنا/ سخنگوي وزارت امور خارجه در واکنش به خبرسازي يک رسانه ايراني درباره اصرار آمريکا به ادامه تحريم هاي فلج کننده عليه ايران گفت: اگر چنين بود قطعا گفت و گوها تاکنون متوقف شده بود.
سعيد خطيب زاده روز چهارشنبه در پاسخ به سوالي درباره آنچه که برخي رسانه هاي ايران از قول منبع آگاه و درباره مذاکرات هسته اي وين منتشر مي کنند گفت: نکات اختلافي ميان ايران و آمريکا در وين کم نيستند و برخي مواضع آمريکا در وين قابل قبول نبوده است.
وي تاکيد کرد: از اين روست که هيات ايراني گفتگو هاي وين را با دقت و نکته سنجي به پيش مي برد.
سخنگوي وزارت امور خارجه افزود: اما در اينمورد خاص که سوال مي پرسيد -- که بازهم يک رسانه از قول منابع آگاه ناشناس خود ادعا کرده-- نه تنها اينمورد و موارد ادعايي شبيه اين غلط است بلکه همه يقين بدانند اگر آمريکا اصراري بر اين گونه امور داشت قطعا تا کنون گفتگوها متوقف شده بود.
شبکه خبري انگليسي زبان "پرستيوي" به نقل از آنچه که " يک منبع مطلع در تهران" خواند مدعي شد آمريکا بر حفظ ساختار تحريمهاي فلج کننده و به ويژه عدم لغو قانون کاتسا اصرار دارد و رفع تحريم از نهادها و افراد باقي مانده در ليست تحريم SDN را به ميزان زمان اجراي برجام رد کرده است.