ایمنآبادی: تکلیف شد لاریجانی کاندیدا شود

نامه نيوز/ جعفرزاده درباره رياست ستاد علي لاريجاني تأکيد کرد: اطلاعي ندارم اما آقاي باهنر يا بهروز نعمتي شايسته ترين افراد هستند.
علي لاريجاني امروز رسما کانديداي انتخابات رياست جمهوري شد، در صورتي که تا هفته گذشته خيلي از ياران نزديک او مي گفتند «رئيسي بيايد لاريجاني نخواهد آمد و وقتي هم مي آيد که بداند پيروزي اش قطعي است». اما او در حالي کانديدا شد که رئيسي قطعا ثبت نام مي کند و در نظرسنجي ها نيز نزديک به 40 درصد اقبال مردمي دارد.
غلامعلي جعفرزاده ايمن آبادي در گفتگو با نامه نيوز درباره کانديداتوري علي لاريجاني در انتخابات رياست جمهوري گفت: چون با آمدن آقاي رئيسي همه دارند کنار مي کشند و مي رفت که فضاي انتخابات سرد شود بنابراين براي آنکه تنور انتخابات گرم تر شود به آقاي لاريجاني تکليف شد که ثبت نام کند
وي افزود: در مناظرات قطعا کمتر کسي حريف آقاي لاريجاني خواهد بود و احتمال آنکه فضا را بسيار بسيار به نفع خودش بچرخاند خيلي زياد است و معتقديم مردم براساس وزانت، شخصيت، علم و اطلاعات آقاي لاريجاني رغبت بسيار زيادي به او نشان خواهند داد. هم اکنون براساس مشاوره هايي که به او دادند، ديديم در ستاد وزارت کشور چقدر خوب مصاحبه کرد و گفت «کشور به سوپرمن نياز ندارد».
فعال سياسي اعتدالگرا درباره پايگاه رأي علي لاريجاني با وجود عدم اقبال اصلاح طلبان از او يادآور شد: آقاي لاريجاني مستقل آمد، وابستگي به هيچ جريان و گروه سياسي ندارد، نه دولت روحاني است و نه اصلاح طلب و اصولگرا. آقاي لاريجاني بر پايه شخصيتي خودش در انتخابات رياست جمهوري ثبت نام کرد.
وي افزود: مردم هم اين دوره از همه اين داستان ها گذشته اند اين طور نيست که يک کسي فرماني دهد و همه به تبعيت از او حرکت کنند. کسي که براي اقتصاد کشور برنامه داشته باشد به او رأي مي دهند. ما معتقديم که آقاي لاريجاني يک نامزد با برنامه و کاملي براي رياست جمهوري است بنابراين مردم کف خيابان در بين همه کانديداها از آقاي لاريجاني حمايت خواهند کرد.