فعال اصلاحطلب: ائتلاف در انتخابات ۱۴۰۰ خودکشی سیاسی است
باشگاه خبرنگاران/ عضو شوراي مرکزي حزب نداي ايرانيان گفت: لاريجاني مترصد اين است که بتواند در انتخابات رياست جمهوري پايگاه راي اصلاح طلبان را بگيرد.
سعيد نورمحمدي عضو شوراي مرکزي حزب نداي ايرانيان در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره احتمال حمايت اصلاح طلبان از علي لاريجاني در انتخابات رياست جمهوري سيزدهم گفت: ترجيح اصلاح طلبان حمايت از نامزد خودشان در انتخابات است، اما اگر شوراي نگهبان تمام گزينههاي اصلاح طلب را رد صلاحيت کند اين احتمال وجود دارد که بخشي از اصلاح طلبان از لاريجاني حمايت کنند.
وي ادامه داد: احتمال کنار کشيدن اسحاق جهانگيري به نفع لاريجاني بستگي به شرايط دارد، اما اگر لاريجاني يا جهانگيري به تنهايي نتوانند در انتخابات پيروز شود و به ائتلاف نياز داشته باشند فارغ از اينکه چه کسي از انتخابات کنار بکشد و چه کسي باقي بماند اين کار را خواهند کرد.
عضو شوراي مرکزي حزب نداي ايرانيان درباره اينکه چرا اصلاح طلبان از اول موضعشان بر ائتلاف نبود، اما در نزديکي انتخابات حرف از ائتلاف ميزنند، بيان کرد: اصلاح طلبان نميتوانستند از ابتدا کانديداي خود را رها کنند و از ائتلاف صحبت کنند چون ائتلاف خودکشي سياسي است.
نورمحمدي درباره چينش کلي انتخاب اظهار کرد: در اين انتخابات سه جريان اصلاحات با محوريت جهانگيري، جريان اصولگرا با محوريت رئيسي و جريان مستقل با محوريت لاريجاني حضور دارند که لاريجاني تلاش ميکند خود را به جريان اصلاحات نزديکتر کند و مترصد اين است که شرايط طوري رقم بخورد که بتواند پايگاه راي اصلاح طلبان را بگيرد.
عضو شوراي مرکزي حزب نداي ايرانيان با بيان اينکه انتخابات ۱۴۰۰ شبيه به انتخابات ۹۶ است، تصريح کرد: ممکن است اين انتخابات شبيه به انتخابات ۸۴ باشد، اما اصلاح طلبان بر اساس تجربه انتخابات ۸۴ اجازه نميدهند که خودخواهيهاي فردي و حزبي باعث شکست جريان اصلاحات شود.
وي در پايان گفت: اگر اصلاح طلبان احساس کنند که نياز به کناره گيري و يا ائتلاف وجود داشته باشد اين کار را ميکنند.