نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

نماینده ولی فقیه در سپاه: رئیس جمهوری می‌خواهیم که سرباز ولایت باشد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
نماینده ولی فقیه در سپاه: رئیس جمهوری می‌خواهیم که سرباز ولایت باشد

ايسنا/ نماينده ولي فقيه در سپاه با تاکيد بر اينکه با يک دولت انقلابي دين گرا، جوان‌گرا، ولايت پذير و تحول‌خواه، مشکلات کنوني کشور برطرف خواهد شد، گفت: ما رئيس جمهوري مي‌خواهيم که مانند حاج قاسم سليماني سرباز محض ولايت باشد و همزمان داراي روحيه استکبار ستيزي و مبارزه با دشمنان انقلاب باشد.

عبدالله حاجي صادقي در مراسم گراميداشت قيام خونين و تاريخ ساز ۱۵ خرداد که در مدرسه فيضيه برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامي بعد از حوادث ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ بصورت جدي جان گرفت و در مسير اصلي خود وارد شد و امام راحل اين روز را در تراز عاشوراي حسيني قلمداد کرده است.

وي افزود: تا قبل از قيام ۱۵ خرداد دو رکن اول انقلاب يعني اسلام و رهبر، الهي بود اما هنوز مردم، پاي کار نيامده بودند که در اين روز با تجلي فرهنگ حسيني رکن سوم انقلاب اسلامي وارد عرصه شد.

حجت الاسلام والمسلمين حاجي صادقي با اشاره به اينکه اگر امروز اسلام به عنوان يگانه راه نجات بشر در دنيا شناخته مي‌شود، اگر امروز رژيم غاصب صهيونيستي در مرزهاي جعلي خود محدود شده و براي بقا به ايران اسلامي التماس مي‌کند به دليل اقتدار وقدرت انقلاب اسلامي است تاکيد کرد: امروز ايران به جايگاهي از بازدارندگي رسيده که اگر صهيونيست‌ها بخواهند تعرضي در زمين، هوا و دريا عليه ايران اسلامي کند جواب آن را در سريع‌ترين زمان مي‌بينند.

وي با تاکيد بر اينکه اين انقلاب در طول چهار دهه اخير با وجود تمام فتنه‌ها و سختي‌ها با اقتدار پيش رفته است، اظهار کرد: تمام موفقيت‌هاي ايران در طول چهار  دهه اخير صرفا بخاطر حضور مردم در عرصه‌هاي مهم و تاثيرگذار ملي و مذهبي بوده است از اين رو دشمنان مرگ تدريجي خود را با انقلاب اسلامي قطعي مي‌بينند.

حجت الاسلام و المسلمين حاجي صادقي با بيان اينکه چالش اصلي ما چالش مديريت است گفت: ما به مديري نياز داريم که برگرفته از فرهنگ عاشورا و مدرسه فيضيه باشد نه اينکه مديريت خود را از تمدن غربي گرفته باشد .

وي افزود:  راه حل برون رفت از مشکلات کنوني قهر کردن با صندوق  راي نيست بلکه انتخاب درست براي روي کار آمدن يک دولت تحول‌خواه و انقلابي است.

حجت الاسلام و المسلمين حاجي صادقي ادامه داد: همه کساني که دل در گرو انقلاب دارند بايد با بسترسازي براي حضور پرشور در پاي صندوق‌هاي راي سيلي محکم ديگري به صورت آمريکا بزنند. انتخابات رياست جمهوري در حکم جهاد اکبر است تا از طريق آن اجازه ندهيم دشمن مديريت اجرايي کشور را از مديريت منطبق بر الگوي فيضيه و حوزه‌هاي علميه خارج کند.

وي با بيان اينکه انقلاب اسلامي ايران آمده تا جهان را آماده نهضت ظهور کند تشريح کرد: مردم ما از عملکرد برخي مديران خسته و دلخور هستند و مي‌دانند راهکار اين موضوع قهر کردن نيست بلکه راهکار اين مساله انتخاب فرد اصلح است.

 نماينده ولي فقيه در سپاه در پايان با تاکيد بر اينکه با يک دولت انقلابي دين‌گرا، جوان‌گرا، ولايت پذير و تحول خواه، مشکلات کنوني کشور برطرف خواهد شد، گفت: ما به دولتي نياز داريم که نسبت به ولي فقيه فرمانبردار باشد، دولتي مي‌خواهيم که در امتداد ولايت فقيه باشد؛ ما رئيس جمهوري مي‌خواهيم که مانند حاج قاسم سليماني سرباز محض ولايت باشد و همزمان داراي روحيه استکبار ستيزي و مبارزه با دشمنان انقلاب باشد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره