مهرعلیزاده: درصورت پیروزی در انتخابات با همه کشورها تعامل خواهم کرد

ايرنا/ محسن مهر عليزاده کانديداي انتخابات رياست جمهوري روز دوشنبه در گفت و گو با شبکه تلويزيوني الميادين، گفت: در صورت پيروزي در انتخابات با همه کشورها بويژه ايالات متحده آمريکا با رعايت منافع ملي و محافظت از عزت و کرامت ملت ايران و امنيت ملي کشورمان، تعامل خواهم کرد.
به گزارش الميادين، وي افزود: هيچ مانعي براي تعامل با همه کشورهاي جهان غير از کشورهايي که به دشمني با ايران اصرار دارند، وجود ندارد.
مهرعليزاده ادامه داد: ايران کشور بزرگ و داراي تمدني کهن است و کشورهاي دشمن بايد به ايران و ايرانيان احترام بگذارند.
کانديداي سيزدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري ايران درباره روابط با عربستان سعودي و ديگر کشورهاي عربي گفت: دين ما با جهان عرب مشترک است و مرزهاي مشترکي نيز ما با برخي از کشورهاي عربي داريم و اگر فشارهاي خارجي بر سياست هاي اين کشورها اثر نگذارد،هيچ مشکلي با آنها نداريم.
مهرعليزاده ادامه داد: اگر در انتخابات پيش رو پيروز شوم، مي توانيم با هم از امنيت منطقه محافظت کنيم و بايد از حضور نيروهايي که سعي در فتنه افکني بين ما دارند، ممانعت کنيم.
وي تاکيد کرد که سياست سيد محمد خاتمي رئيس جمهوري اسبق در تعامل با جهان عرب و عربستان سعودي را ادامه خواهد داد.
مهرعليزاده در بخش ديگر گفت و گو با الميادين، نسبت به آنچه «فضاي غيررقابتي» در انتخابات ايران به دليل رد صلاحيت تعدادي از کانديداهاي اصلاح طلب خواند، انتقاد کرد.
وي با بيان اينکه بايد از هر فرصتي براي حفاظت از جمهوريت نظام استفاده کنيم از حاميان جريان اصلاحات خواست که در انتخابات شرکت کنند تا به گفته او «معادله» را تغيير دهند.
سيزدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري ۲۸ خردادماه برگزار مي شود و محسن مهرعليزاده، عليرضا زاکاني، اميرحسين قاضي زاده هاشمي، سيدابراهيم رييسي، عبدالناصر همتي، محسن رضايي و سعيدي جليلي در اين عرصه رقابت مي کنند.