نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

بازتاب مراسم تنفیذ رئیسی در رسانه‌های عربی

منبع
تسنيم
بروزرسانی
بازتاب مراسم تنفیذ رئیسی در رسانه‌های عربی
تسنيم/ مراسم تنفيذ آيت‌الله رئيسي از همان ابتدا همانند انتخابات رياست‌جمهوري کشورمان با بازتاب گسترده در رسانه‌هاي خارجي و از جمله عربي همراه شد.

همزمان با آغاز مراسم تنفيذ آيت الله سيد «ابراهيم رئيسي» به عنوان رئيس جمهور منتخب مردم ايران در سيزدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري کشورمان، که در حسينيه امام خميني (ره) برگزار شد، رسانه‌هاي خارجي از جمله رسانه‌هاي عربي به پوشش اخبار مربوط به اين مراسم پرداختند.

در همين راستا پايگاه خبري العهد لبنان در پوشش اخبار مربوط به مراسم تنفيذ آيت الله رئيسي ابتدا به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامي ايران درباره مشارکت ملي مردم در انتخابات اشاره کرد.

اين وبسايت خبري همچنين در ادامه افزود، امام خامنه‌اي در مراسم تنفيذ سيد ابراهيم رئيسي فرمودند که از خداوند مي‌خواهيم که آغاز اين راه را براي ملت ايران پر برکت قرار دهد.

العهد همچنين در بازتاب سخنان رئيس جمهور منتخب ايران اعلام کرد که آيت الله رئيسي در مراسم تنفيذ خود اظهار داشت که من خدمتگزار مردم هستم و براي خدمت به مردم و اجراي عدالت به ميدان آمده‌ام، در غير اين صورت نيازي به حضور من نيست.

شبکه المنار لبنان نيز از ديگر رسانه‌هايي بود که اين اخبار را پوشش داد و به نقل از آيت‌الله رئيسي نوشت، اميدوارم که همه افراد شايسته بدون در نظر گرفتن وابستگي‌ها در برنامه تغيير و اصلاحات کشور مشارکت کنند و همچنين به سوي رفع تحريم‌هاي ناعادلانه حرکت مي‌کنيم؛ اما در ابتدا بايد مشکلات اقتصادي و اجتماعي داخلي و بحران کرونا را از ميان ببريم.

المنار همچنين در ادامه گزارش داد که رئيس جمهور منتخب ايران اعلام کرده است که بايد تحولي در کشور ايجاد شود و اين برنامه دولت جديد است و مردم ايران با وجود توطئه دشمنان و اپيدمي کرونا حماسه جديدي در انتخابات رقم زدند.

پايگاه خبري النشره لبنان نيز با بازتاب خبر مراسم تنفيذ آيت‌الله رئيسي گزارش داد، رئيس جمهور منتخب ايران در ابتداي اين مراسم به چالش‌هاي اقتصادي کشورش پرداخته و گفت، مردم خواهان دولتي هستند که به مسائل اقتصادي و بيکاري و مشکلات مسکن آنها اهميت بدهد و مقابله با کسري بودجه و تورم و مهار شيوع کرونا از اولويت‌هاي دولت جديد است.

اين وبسايت خبري افزود، آيت الله رئيسي همچنين اعلام کرد که موضوع لغو تحريم‌ها را دنبال مي‌کند و زندگي ايرانيان ارتباطي به اراده خارجي‌ها ندارد.

روزنامه فرامنطقه‌اي القدس العربي نيز در اين خصوص گزارش داد که آيت الله سيد «علي خامنه‌اي» رهبر معظم انقلاب اسلامي ايران روز سه شنبه در مراسمي که از تلويزيون دولتي اين کشور به شکل مستقيم پخش شد در مراسمي سيد ابراهيم رئيسي را به عنوان رئيس جمهور جديد ايران به شکل رسمي منصوب کرد.

پايگاه خبري فلسطين اليوم نيز همانند ساير رسانه‌هاي عربي اخبار مربوط به مراسم تنفيذ آيت الله رئيسي را تحت پوشش قرار داده و اعلام کرد که امروز سيد ابراهيم رئيسي به شکل رسمي به عنوان رئيس جمهور ايران انتخاب شده و ماموريت خود را که آغاز آن مبارزه با چالش‌هاي اقتصادي به ويژه تحريم‌هاي آمريکا و مسائل مربوط به توافق هسته‌اي است را شروع مي‌کند.

اين رسانه فلسطيني افزود، آيت‌الله سيد علي خامنه‌اي، رهبر عظيم الشان جمهوري اسلامي ايران در مراسم امروز سيد ابراهيم رئيسي را رسماً به عنوان رئيس جمهور ايران معرفي مي‌کند.

شبکه الجزيره قطر نيز در پوشش اخبار مربوط به مراسم تنفيذ رئيس جمهور منتخب ايران به آن بخش از سخنان آيت الله رئيسي که مربوط به مقابله با مشکلات اقتصادي و تحريم‌ها بوده اشاره و اعلام کرد که سيد ابراهيم رئيسي، رئيس جمهور ايران تاکيد کرد که دولت وي موضوع لغو تحريم‌هاي آمريکا را دنبال خواهد کرد اما زندگي ايرانيان را به اراده خارجي‌ها مرتبط نمي‌کند.

شبکه خبري الميادين نيز اعلام کرد که امروز مراسم تنفيذ آيت‌الله سيد ابراهيم رئيسي برگزار شد که طي آن آيت‌الله سيد علي خامنه‌اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي ايران حکم سيزدهمين دوره رياست جمهوري در اين کشور را تصويب کرد که بر اساس آن آيت الله رئيسي ماموريت خود را رسما آغاز مي‌کند.

الميادين همچنين به بازتاب اظهارات شماري از مشارکت‌کنندگان در اين مراسم پرداخت و اعلام کرد که رئيس جمهور منتخب ايران تاکيد کرده است که روابط همه جانبه با کشورهاي همسايه از اولويت‌هاي دولت وي مي‌باشد و چنين روابطي هم به ايران و هم به کشورهاي همسايه خدمت مي‌کند.

پايگاه خبري خليج آنلاين نيز در اين زمينه نوشت، امروز سه شنبه سيد ابراهيم رئيسي طي مراسمي در ايران ماموريت خود را که از ابتدا درگير بحران اقتصادي به ويژه تحريم‌هاي آمريکا است آغاز مي‌کند.

اين رسانه در ادامه افزود، رئيس جمهور منتخب ايران ابراز اميدواري کرده که غلبه بر مشکلات و محدوديت‌هاي فعلي امکان پذير است.

پايگاه خبري السومريه عراق نيز در بازتاب اخبار مربوط به مراسم مذکور اعلام کرد که سيد ابراهيم رئيسي، رئيس‌جمهور منتخب ايران امروز در مراسم تنفيذ خود با بيان اينکه مردم اين کشور با مشارکت خود در انتخابات موجب نااميدي دشمنان شدند و اقتدار خود را تجسم بخشيدند اظهار داشت، ملت ايران با مشارکت در انتخابات مي‌خواستند وضعيت کنوني کشور را تغيير دهند و وضعيت معيشتي شهروندان مناسب نيست و لازم است راه حل‌هايي براي بحران و مشکلات اقتصادي پيدا شود.

اين رسانه عراقي همچنين آن بخش از سخنان آيت الله رئيسي که مربوط به تلاش هاي دولت آينده براي رفع تحريم‌ها و حل مشکلات اقتصادي و نيز اپيدمي کرونا است را بازتاب داد.

وبسايت شفق نيوز عراق نيز اعلام کرد که آيت الله سيد علي خامنه‌اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي ايران روز سه شنبه در مراسم تنفيذ سيد ابراهيم رئيسي، رئيس جمهور منتخب اين کشور تاکيد کرد که ملت ايران با توطئه‌هاي دشمنان در انتخابات مقابله کردند و ما از اين بابت از آنها تشکر مي‌کنيم.

شفق نيوز در ادامه افزود که رئيس جمهور منتخب ايران نيز به نوبه خود اعلام کرد که ما هر کجا از توصيه‌هاي مقام معظم رهبري و خط انقلاب غفلت کرديم با مشکلات زيادي مواجه شده‌ايم.

خبرگزاري رسمي سوريه (سانا) نيز از همان ابتدا مراسم تنفيذ رئيس‌جمهور منتخب ايران را تحت پوشش قرار داده و اعلام کرد که به دليل شيوع اپيدمي کرونا مشارکت در اين مراسم به مقامات ارشد ايراني محدود شد و امام خامنه اي در اين مراسم از سيد ابراهيم رئيسي به عنوان رئيس جمهور منتخب ايران خواست تا در کنار مردم باشد و ارتباط خود را با نخبگان حفظ کند.

سانا همچنين در ادامه به نقل از آيت الله رئيسي افزود که ملت ايران به دليل توطئه‌هاي دشمنان از شرايط سخت اقتصادي رنج مي‌برند و اين وضعيت بايد تغيير کند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد

instagram.com/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر