نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

واکنش یکی از فرماندهان حزب دموکرات کردستان عراق به اظهارات سردار پاکپور

منبع
ايسنا
بروزرسانی
واکنش یکی از فرماندهان حزب دموکرات کردستان عراق به اظهارات سردار پاکپور

ايسنا/ يکي از فرماندهان حزب دموکرات کردستان عراق به اظهارات اخير فرمانده نيروي زميني سپاه واکنش نشان داد.

سردار محمد پاکپور، فرمانده نيروي زميني سپاه اخيرا با اشاره به سوءاستفاده گروهک هاي تروريستي و مسلح از اقليم شمال عراق براي ايجاد ناامني در مناطق مرزي ايران تاکيد کرد: ادامه اين وضعيت براي ما قابل تحمل نيست و پاسخ لازم را به تروريست ها خواهيم داد.
ريبين سلام، يکي از فرماندهان حزب دموکرات کردستان عراق در گفت و گو با بغداد اليوم امروز (سه شنبه) از احزاب کردي معارض ايران و ترکيه خواست که درگيري هاي خود را به خارج از منطقه اقليم کردستان عراق منتقل کنند.
وي تاکيد کرد: اين احزاب منجر به ايجاد مشکلات و خطراتي براي مردم اقليم شده اند به ويژه اينکه مقرهاي آنان داخل مناطق مسکوني شهروندان اقليم کردستان است .
اين فرمانده کرد خاطرنشان کرد که اگر اين احزاب مطالباتي دارند بايد اقليم کردستان را ترک کنند و به کشورهاي خود بروند زيرا کردستان نمي خواهد ميداني براي درگيري ديگر کشورها باشد و به دنبال خطرات بيشتر نيست.
در پي برخي تحرکات جديد گروهک هاي تروريستي مسلح در مناطق مرزي شمال غرب کشور ، سردار سرتيپ پاسدار محمد پاکپور فرمانده نيروي زميني سپاه ضمن بازديد از يگان ها و پاسگاه‌هاي مرزي اين منطقه ، با بيان اينکه به رغم تاکيدات چندباره و آگاه سازي مسئولين اقليم شمال عراق نسبت به تحرکات گروهک هاي تروريستي و مسلح در منطقه آنها براي رخنه و انجام اقدامات ضد امنيتي عليه کشورمان و عدم برخورد با اين پديده گفت : سال ها است که گروه‌هاي تروريستي و ضد انقلاب وابسته به استکبار جهاني و سرويس‌هاي جاسوسي بيگانه از جغرافياي اقليم شمال عراق براي برهم زدن امنيت و آرامش مناطق مرزي جمهوري اسلامي ايران و ايجاد اذيت و آزار براي مردم ساکن در اين مناطق استفاده مي‌کنند و در اين خصوص به دولت عراق و مسئولين اقليم شمال اين کشور تذکرات لازم داده شده است. 
وي با تاکيد بر اينکه دولت عراق و اقليم کردستان نبايد به تروريست ها اجازه جولان و برپايي مقر در اين سرزمين براي تهديد و ايجاد ناامني عليه ايران را بدهند، تصريح کرد: هرگونه کوتاهي و غفلت در اين خصوص را مغاير حسن همجواري و روابط حسنه دو کشور مي دانيم.
سردار پاکپور تاکيد کرد: با توجه به وضعيت منطقه و احتمال پاسخ قاطع ، کوبنده و پشيمان کننده جمهوري اسلامي ايران به گروهک هاي تروريستي وابسته به دشمنان قسم خورده انقلاب و نظام اسلامي که در اقليم شمال عراق لانه کرده اند ، از ساکنين اين مناطق

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر