توقع شورای همکاری خلیج فارس در مورد مذاکرات هسته ای ایران

شفقنا/ شوراي همکاري خليج فارس در مطالبهاي زياده خواهانه، خواستار مشارکت در مذاکرات مربوط به توافق هستهاي با ايران شدند.
شوراي همکاري خليج فارس امروز (پنج شنبه) در پايان نشست خود در سطح وزراي خارجه با صدور بيانيهاي ضمن بيان ادعاهاي گذشته خود عليه ايران، بار ديگر خواستار حضور اعضاي اين شورا در روند مذاکرات هستهاي شد.
به گزارش الجزيره، در اين بيانيه بار ديگر ادعا شده است که جزاير سه گانه تنب بزرگ و تنب کوچک و بوموسي متعلق به امارات است.
اعضاي شورا در بخش ديگر بيانيه خود به موضوع افغانستان پرداخته و از همه کشورها خواستند تا در امور داخلي اين کشور دخالت نکنند. در اين بيانيه تأکيد شده است که خاک افغانستان نبايد مورد بهرهبرداري تروريسم و يا قاچاق مواد مخدر قرار گيرد.
اعضاي شورا همچنين بر ادامه ارسال کمکهاي بشردوستانه به افغانستان تأکيد کردند و از همه طيفهاي اين کشور خواستند تا منافع عالي کشورشان را بر همه امور و خواستهها ترجيح دهند.
در اين نشست وزير خارجه عراق نيز به عنوان مهمان حضور داشت و اعضاي شورا در بيانيه خود از تلاشهاي عراق در راستاي مبارزه با تروريسم تقدير کرده و بر لزوم ترسيم طرح اقدام مشترک با عراق تأکيد کردند.
شوراي همکاري خليج فارس سپس بدون اشاره به درد و رنجهاي مردم يمن و محاصره شش ساله اين کشور، بر ايستادگي خود در کنار دولت سعودي تأکيد کرده و حملات تلافيجويانه نيروهاي يمني به خاک عربستان را محکوم کرد.